Overwatch League je kompletní
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport Článek Overwatch League je kompletní

Overwatch League je kompletní

Michal Kovář

Michal Kovář

21. 9. 2017 16:00

Blizzard představil poslední tři jména.

Reklama

Teplé dny pomalu končí a to znamená opět přesedlat z plavek za obrazovky počítačů. Své přípravy finalizuje i blížící se Overwatch League, která představila poslední tři účinkující pro nadcházející sezonu. Celkem se můžeme těšit na dvanáct týmů převážně z Ameriky.

Overwatch League je kompletní

Zábavní a sportovní společnost Comcast Spectator, která spravuje stovky stadionů na americkém kontinentu a Singapuru, umístila své sídlo do Philadelphie. Zajímavostí je, že stojí i za hokejovým týmem z NHL, Philadelphia Flyers. Umístění do těchto končin tedy není nic náhodného.

Dave Scott, president a CEO
"Společnost Comcast Spectator je nadšená, že její tým může působit v úvodní sezoně Overwatch League a podpořit tak stále vzrůstající zájem o esport nejen v Philadelphii"

Obě pobřeží mají v lize alespoň tři zástupce. Nyní je čas představit dva týmy reprezentující oblast vnitrozemské části USA. Oba pocházejí z Texasu. Prvním tým si za své domovské město zvolil Dallas, kde sídlí Team Envy a jejich nový investor Hersh Interactive Group.

Mike Rufail, majitel a CEO - Team Envy
"Jsme více než nadšení, že můžeme zasáhnout do Overwatch League a vybudovat esport zázemí i zde v Dallasu."

S druhým týmem vyrazíme obhlédnout krásy města Houston společně s majiteli z OpTic Gaming. Organizace známá taktéž jako "the Green Wall" si vydobyla uznání například v sérii Call of Duty.

Hector Rodriguez, majitel a CEO
"Je nám nesmírnou ctí reprezentovat město Houston v Overwatch League. Tento milník v historii organizace OpTic je důkazem odhodlání pro naše fanoušky"

Nyní, když známe jména všech 12 účastníků, je načase oznámit, kdy bude liga oficiálně spuštěna. Středa 6. prosince 2017 je oficiální den zahájení úvodních oslav, představení hráčů a nové arény v LA. První sezóna následně odstartuje  10. ledna 2018 a bude pokračovat až do června s následným playoff a finále v průběhu července.

Už máte zapsáno datum v kalendáři?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama