Orome po konci na Worlds: V podstatě teď sociální sítě nezapínám
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Orome po konci na Worlds: V podstatě teď sociální sítě nezapínám

Orome po konci na Worlds: V podstatě teď sociální sítě nezapínám

Dominik

Dominik

1. 10. 2020 13:11

Orome se po příletu domů vyjádřil k několika tématům a plně stojí za svým týmem.

Reklama

Po neúspěšné kvalifikaci do skupin Worlds 2020 vyzpovídal server oneesports.gg topaře evropského celku MAD Lions. Rumunský hráč Andrei “Ororme” Popa hraje v Evropském týmu již od akamdemie a letos na sebe upoutal pozornost 70% winratem na Renektonovi během celé sezóny. V rozhovoru se rozpovídal o pocitech, které hráči v průběhu turnaje měli, nebo o vlně kritiky, která se na tým po nepodařeném Worlds i přes velmi úspěšný split snesla.

V úterý při finálovém zápase play-in části se střetli MAD Lions proti tureckému celku Supermassive. I přes fakt, že série skončila 3:2 a dala by se nazvat vyrovnanou, tým nebyl v dobré fomě. Spousta fanoušků si myslela, že roli sehrála v neúspěšné kvalifikaci nervozita a stres, což ale Orome vyvrátil.

Myslím, že jsme byli v průběhu série všichni opravdu pozitivní, ostatně jako byste být měli. Nikdy byste neměli jít do hry s myšlenkou, že prohrajete, že jste znevýhodněni, nebo cokoli podobného. Všichni byli uvolnění, zvláště po první hře, i když jsme prohráli.

Orome byl vděčný za trenérský tým, který tvoří hlavně Peter Dun a James „Mac“ MacCormack. Analýza, kterou poskytli hráčům, údajně v této BO5 sérii velmi pomohla. Na otázku, čeho si nejvíce cení, odpověděl:

Myslím, že právě teď jsem vděčný za to, že jsem se svými spoluhráči na mistrovství světa. Není nikdo jiný s kým bych tu chtěl být.

Orome po konci na Worlds: V podstatě teď sociální sítě nezapínám

Po konci sezóny si Orome dá pauzu od sociálních médií. Hlavním důvodem je opět velká toxicita League of Legends komunity vůči hráčům a týmu.

V podstatě po tom, co odehrajeme hry, nikdy nezapínám sociální média. Je mi jasné že zas budou plné toho, co si lidi myslí.

Poté, co skončíme hru, se rád podívám na sebe a společně s trenéry analyzujeme výsledky. Pokud se ozvou negativní reakce na něco, co nepovažujeme za špatné nebo chybné, tak mě to jednoduše nezajímá. Pokud dostávám trashtalk kvůli něčemu, co je pravda, pak přichází problém. Je v pořádku být na sebe naštvaný, nebo být zklamaný ze svého výkonu, což je můj případ, ale není v pohodě zapnout sociální sítě, přečíst si nějaký komentář a říct si ‘jo, tenhle typek říká, že jsem odpad, tak to bude pravda.” Nesmí se vám to dostat do hlavy.

Hráči i realizační tým mají nyní čas na odpočinek před začátkem nové sezóny a fanoušci by toto období měli využít k zamyšlení se nad tím, jakou mají jejich výlevy na sociálních sítích vlastně podstatu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama