Origen oznámil soupisku zvučných jmen
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Origen oznámil soupisku zvučných jmen

Origen oznámil soupisku zvučných jmen

Filip Vít

Filip Vít

10. 4. 2018 14:00 4

Xpekeho tým se bude moci na European Masters chlubit hvězdnou sestavou.

Reklama

Každý z nás moc dobře zná historii týmu Origen. Xpeke poté, co ukončil kariéru ve Fnatic, začal budovat svůj vlastní tým. V Challanger Series si tým složen z hráčů: sOAZ, Amazing, xPeke, Niels (Zven) a Mithy vedl velmi dobře. Dokázali se probojovat do evropské LCS, ve které se hned dostali do finále letního splitu 2015, kde se utkali s Fnatic. Origen dokázali nasbírat potřebné body k tomu, aby se nominovali na worlds. Worlds byly neméně úspěšné, když se týmu v čele s xPekem podařilo probojovat až do semifinále, kde prohráli poměrem 3:0 proti několikanásobným šampionům SKT. Origen se ještě následující rok držel mezi TOP týmy EU LCS, když do týmu přišel PowerOfEvil. V jarní části roku 2017 se tým propadl až na samé dno tabulky s 0-13 rekordem a v promotion turnaji ztratil své místo v evropské LCS. 

Píše se ale rok 2018 a nás mezi jarním a letním splitem čeká European Masters, ve kterém bude figurovat Origen! Oblíbený tým začal postupně odkrývat jména z nové soupisky a tak tady máme celou novou sestavu!

Origen oznámil soupisku zvučných jmen

TOP: Expect - Korejský toplaner, jenž dokázal v minulosti s G2 vyhrát čtyři splity za sebou v EU LCS.

JUNGLE: inSec - Není třeba představovat jednoho z nejznámějších junglerů na světě. Další korejský zástupce, který se dokázal proslavit především svýmI dovednostmi na Lee Sinovi. 

MID: Froggen - Není sporu, že Froggen patří mezi nejlepší evropské midlanery vůbec. Dánský hráč byl v nedávné době bez angažmá, naposled působil v Echo Fox (NA LCS).

ADC: Forgiven - Mechanicky vybavený střelec z Řecka je opět připraven ukázat světu, že patří mezi nejlepší marskmany. Forgiven už jednou v Origenu působil a nebyla to zrovna vydařená spolupráce. Jak se mu povede tentokrát s hvězdným týmem?

SUPPORT: Jesiz - Minulý rok Jesiz reprezentoval Fnatic, se kterým se dostal na worlds až do čtvrtfinále. Jelikož Jesiz hrál rok po boku Rekklese, není pochyb o tom, že bude kvalitní oporou Forgivena na bot lane.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama