One night in Karazhan!
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky Článek One night in Karazhan!

One night in Karazhan!

Giry

Giry

30. 7. 2016 09:55

V Hearthstone jsme se konečně dočkali dalšího rozšíření.

Reklama

 
Hearthstone Adventury nás zavedly celkem na tři místa. Nejdříve jsme se podívali do Naxxramasu, poté jsme procestovali Blackrock a posledním dobrodružstvím nás provedl Reno a Sir Finley. Tentokrát si půjdeme užít na tu nejbláznivější párty všech dob, kterou pořádá samotný Medivh! Jenže to nebude tak jednoduché, protože hlavní organizátor je nezvěstný, a proto bude naším úkolem projít celou věž, abychom jej znovu nalezli!  Pokud vás zajímá, jak taková párty vypadá, tak se podívejte na nový cinematic, který vás provede celou Adventurou:

 

 

 

Celé toto dobrodružství započne už 11.8. 2016, takže máte ještě necelé dva týdny na to, abyste našetřili 700 zlata, což je cena jednoho křídla! Ale Blizzard se rozhodl každému hráči nadělit jedno speciální křídlo zadarmo. V tomto křídle budete hrát za samotného Medivha a obdržíte hned dvě karty: Enchanted Raven a Firelands Portal!

 

 

 

 

Jak už je zvykem, platí, že pokud si koupíte všechna křídla za 20 dolarů, získáte cardback, který vidíte na obrázku. Pokud však chcete ušetřit reálné peníze, tak stačí každý týden zaplatit 700g, aby se vám otevřelo jedno křídlo. Křídla budou klasicky čtyři. Ráno jsme měli to štěstí, že nám vývojáři ukázali hned sedm nových karet, na které se můžete nyní podívat!

 

 

 

 

One night in Karazhan!

 

 

Je jisté, že v průběhu několika následujících dnů se budou ukazovat nové karty, které budete moct získat v nové Adventuře, takže pozorně sledujte například HS deník, aby vám neunikla ani jedna nová karta! Zároveň nám můžete napsat do komentářů, jak se vám nové karty líbí a jestli jste s nimi spokojení.

 


 

DALŠÍ AKTUÁLNÍ NOVINKY
FREEZE MÁ ZÁNĚT ŠLACHY SKT T1 SKINY NA PBE NOVÁ VERZE RAZER ABYSSUS
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama