Oficiální česká liga Hitpoint Masters vrcholí tento víkend
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Oficiální česká liga Hitpoint Masters vrcholí tento víkend

Oficiální česká liga Hitpoint Masters vrcholí tento víkend

Giry

Giry

21. 3. 2019 07:00

Obhájí eSuba znovu titul?

Reklama

Hitpoint Masters se tento víkend znovu podívá do Svitav. Od soboty 23.3. až do pozdních večerních hodin 24.3. se v kulturním domě Fabrika Svitavy uskuteční třetí ročník Hitpoint Legends. V ní se rozhodně, kdo půjde naši scénu reprezentovat do Evropy.

Kromě celkového prizepoolu 70 000 Kč budou týmy bojovat také o postup mezi elitu. Stejně jako minulý rok se i letos můžeme těšit na evropskou ligu League of Legends European Masters. Do té se kvalifikují týmy z regionálních soutěží - včetně té československé. Loni nás na jaře i v létě reprezentovala eSuba, uvidíme, zda se bude letos modrým dařit stejně a získají československý titul.

Ze šesti týmů se čtyři probojovali do semifinále. V sobotu nejprve vyzve AS Trenčín tým Vikingekrig, poté se proti sobě postaví eSuba a eXtatus. V neděli nás pak čeká finále mezi vítězi těchto zápasů. Zápasy můžete také sledovat na twitch.tv – kometovat budou Petr „Xnapy“ Jirák, Pavel „Mozilla“ Klaban, Roman Dufek a Michal „Bronko“ Šembera.

Láká vás podívat se na akci na živo? Kupte si vstupenku. V případě, že se rozhodnete pro VIP vstup, dostanete plakát, časopis SCORE a hlavně dva skiny na Camille a Threshe.

Nemáte-li představu, jak taková akce vypadá, mrkněte na sestřih z minulého ročníku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama