NVIDIA rozšiřuje své vzdělávací centrum o herní obor
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek NVIDIA rozšiřuje své vzdělávací centrum o herní obor

NVIDIA rozšiřuje své vzdělávací centrum o herní obor

Giry

Giry

31. 3. 2018 09:00

Společnost NVIDIA rozšiřuje své vzdělávací centrum o herní obor a zakládá GeForce® Academy of Gaming.

Reklama

Akademický program společnosti NVIDIA se věnuje vzdělávání a spolupráci s profesory a vědci na univerzitách po celém světě prostřednictvím vlastních iniciativ a programů. Cílem je inspirovat k špičkovým technologickým inovacím, nalézat nové způsoby jak zefektivnit výzkum na jednotlivých fakultách a jak zlepšovat výuku učitelů a učení žáků.

Důležitá pro to jsou vzdělávací centra, která se nachází po celém světě včetně Španělska, Číny, Indie a Spojených států amerických.

Tradičně je toto akademické úsilí spojené s CUDA a AI. Dnešním dnem však rozšiřujeme naše vzdělávací centra o herní obor s názvem GeForce Academy of Gaming. Budoucí studenti si mohou vybrat ze tří hlavních učebních oborů: Studium hardwaru, eSport management a tzv. Gameosophy, které pomohou vzdělávat potenciální vývojáře o tom, jak vytvořit příští vedoucí titul daného žánru.

Více než 15 online kurzů se spustí v příštím měsíci a mnoho dalších projektů se otevře později v tomto roce. Celkem pokryjí celou řadu zajímavých témat včetně urbanistiky a plánování, budoucnosti herního průmyslu a nauky o online jazyce.

Registrace je bezplatná a všichni studenti obdrží řádná potvrzení o absolvování pro přechod na národně uznávané vysoké školy a univerzity.

Katalog oborů a témat je dostupný na http://www.geforce.com/academy

Oficiální video oznámení

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama