Nový TFT pass v Rise of the Elements nabídne lepší odměny
i Zdroj: Tryhard.cz
TFT novinky TeamFight Tactics Článek Nový TFT pass v Rise of the Elements nabídne lepší odměny

Nový TFT pass v Rise of the Elements nabídne lepší odměny

Ajkaaa

Ajkaaa

4. 11. 2019 13:00

Dvě malé legendy zcela zdarma a více času na plnění misí.

Reklama

Tak jako jsme při prvním TFT setu měli možnost získat odměny za hraní z takzvaného TFT Beta Passu, ani nový set Rise of the Elements nepřijde s prázdnou. Dočkáme se hned několika změn.

Odměny vyšší kvality

Riot nás nechce nudit obyčejnými odměnami, takže se zaměří na více vzrušující záležitosti – z nového passu budeme moct získat 4 chromy na arény, založené na 4 elementech: Inferno, Mountain, Ocean a Cloud. Pár z nich už jsme ukazovali v předchozím článku.

Tentokrát se v řetězci odměn neobjeví žádná ikonka. Všechny menší odměny budou nahrazeny emoty. Na konci passu narazíme na 2 vajíčka s malými legendami, Set 1 Egg a Set 1-3 Rare Egg.

Více času na získání odměn

Jelikož byly předchozí 3 passy velmi striktně časově limitované, mnoho lidí nestíhalo získat poslední odměny, které navíc byly těmi nejlepšími. Nadcházející pass tedy zůstane aktuální po dobu celého Rise of the Elements setu.

S větším množstvím času se tedy prolnou 2 změny:

  • Orb of Enlightenment: Ne každý hraje TFT denně, aby získal co nejvíce zkušeností z Orbu. Odteď bude jejich získávání jednodušší i pro hráče, co se věnují TFT třeba jen o víkendech: Orb se bude dobíjet každé tři dny.
  • Větší mise: Některé týdny přinesou větší mise, ale bude jich méně. To znamená, že jejich dokončení potrvá klidně i několik dní, Riot nám na to poskytne celý týden.

Nový pass bude aktivní od prvního dne Rise of the Elements (6.11.) až do dalšího setu. Podle vývojářů bude pass vždy zdarma, i když někdy v budoucnu prý můžeme očekávat i placený pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama