Nový šampion: Yuumi, magická kočka
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nový šampion: Yuumi, magická kočka

Nový šampion: Yuumi, magická kočka

Giry

Giry

26. 4. 2019 17:30 1

Tentokrát už tu máme i oficiální odhalení.

Reklama

Po několika uniklých obrázcích a teaseru zde máme konečně oficiální odhalení nové šampionky. Šampionem s pořadovým číslem 144 se stává Yuumi, magická kočka.

Pasivka – Bop ‘n’ Block

  • Po krátké době se posílí základní útok Yuumi. Při zásahu nepřítele obnoví Yuumi část many a přidá štít. Pokud je Yuumi připojená k šampionovi pomocí W, štít chrání jejího spojence. Tento štít nezmizí, dokud není zničen.

Q – Prowling Projectile

  • Yuumi vystřelí magický projektil, který udělí magické poškození prvnímu zasaženému nepříteli. Pokud skillshot letí dostatečnou dobu, zpomaluje a uděluje bonusové poškození. Pokud je Yuumi připojená k šampionovi pomocí W, skillshot následuje kurzor myši.

W – You and Me!

  • Pasivní část: Pokud je Yuumi připojená ke spojenci, dostanou oba část AD nebo AP od toho druhého (konvertováno na adaptivní sílu)
  • Aktivní část: Yuumi začíná s touto schopností. Skočí ke spojeneckému šampionovi poté se pohybuje s ním a je během toho nezacílitelná (mimo střely věže). Její schopnosti střílí z místa, kde se nachází spojenec. Yuumi nemůže během připojení ke spojenci útočit. Po uplynutí cooldownu se může odpojit nebo se (bez cooldownu) připojit k jinému spojenci.

E – Zoomies

  • Schopnost má dvě nabití (podobně jako W u Zyry). Použitím se Yuumi vyléčí a přidá si bonus k rychlosti pohybu. Pokud je Yuumi připojená k šampionovi pomocí W, vyléčí a zrychlí jeho.

R – Final Chapter

  • Yuumi otevře knížku a vystřelí několik vln, které udělují magické poškození. Schopnost znehybní nepřátele, které zasáhl určitý počet těchto vln. Během této schopnosti se může Yuumi pohybovat i používat schopnosti.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama