Nový šampion na obzoru
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nový šampion na obzoru

Nový šampion na obzoru

Smashee

Smashee

18. 10. 2017 12:48 2

Dočkáme se mága s unikátními schopnostmi!

Reklama

Další šampion vydaný v League of Legends by měl být burst mág (šampion udělující velké poškození během jednoho rychlého komba - pozn. red.) s kreativním herním stylem, což je něco, co nebylo během nedávných probíhajících změn a vydanými šampiony k vidění.

Zmínka o něm byla uveřejněna v říjnovém Champion Roadmap. Poslední Roadmap obsahovala podrobností o vydání Ornna a zatímco si kovář již běhá po Riftu, další šampion se teprve rýsuje.

Riot Reav3 napsal o novém šampionovi toto:

Je to už dlouho, co jsme ve hře uvítali nového mága (a ještě déle, co jsme vítali burst mága). Proto jsme věnovali spoustu času vytvoření nového burst mága, který bude mít.. zajímavější přístup k začínání boje.

Také jsme chtěli vytvořit někoho s hravější povahou jako protiklad k temným a vážným šampionům, kteří vyšli nedávno. Nový mág bude mít unikátní schopnosti, které v Lize ještě nebyly k vidění, takže si držte své summoner spelly a neusněte, protože se blíží změna, velká změna! A taky třpytky!

Zmínka o summoner's spells je velmi zajímavá. Mohla by znamenat, že nový šampion bude moci nějak přímo pracovat (silence, ...) s těmito kouzly - ať už svými či nepřátelskými. Další je "neusněte", které si mnozí vykládají tak, že do hry bude vložen nový druh crowd control - sleep.

Více detailů zřejmě přinese až kratší časové období před vydáním nového šampiona, bohužel zatím toto datum nebylo nikde zmíněno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama