Nový herní mód a mapa brzy ve hře
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nový herní mód a mapa brzy ve hře

Nový herní mód a mapa brzy ve hře

Reibl

Reibl

1. 8. 2018 10:00

Dočkáme se kompletně nového systému herních režimů.

Reklama

Pamatujete na speciální víkendové herní režimy? Ty se poslední dobou vracejí jen při eventech a pravidelně si je už nemůžeme zahrát. Nyní však přichází nový pokusný režim. Ten bude trvat déle, přinese nové mapy a kompletně nový druh her.

Experimenty

Nový experimentální režim se zařadí po bok front na Summoner's Rift, ARAM a Twisted Treeline. Tato fronta by se dala na první pohled splést se speciálními režimy, které jste mohli doteď potkat. Řeč je třeba o One-for-All, URF, Doom Bots a dalších. Zde však bude několik podstatných rozdílů.

  Krátkodobé režimy (URF, One for All, Doom Bots, ...) Nový Experimentální režimy
Vytváření a testování režimu Krátké testování téměř finální verze na PBE. Testování a vyvíjení několik Patchů přímo na Live serverech.
Mapa Většinou Summoner's Rift. Úplně nové mapy.
Trvání módu Krátké časové období (víkend / doba eventu). Maximálně 1 Patch. Dlouhodobé. Při úspěchu zůstane daný režim ve hře navždy.

Ve zkratce: v klientovi za nedlouho potkáte položku s experimentálními režimy. Zde naleznete různé druhy her, které budou ve vývoji. Pokud si u hráčů najdou oblibu, zůstanou nepřetržitě ve hře po delší dobu. Cílem Riotu je, aby po dokončení vždy tvořily plnohodnotnou alternativu k Summoner's Riftu, či ARAMu.

Nexus Blitz

Pojďme se nyní podívat na prvního zástupce z řady Experimentálních módů. Jmenuje se Nexus Blitz. Jeho cílem je přinést zábavné a rychlé hry, které budou zároveň málo stresové pro hráče.

Nový herní mód a mapa brzy ve hře

Jak můžete vidět, Nexus Blitz se pyšní novou mapou. Utkají se zde dva pětičlenné týmy, každý z nich bude mít k dispozici dvojici junglerů. Ti se střetnou v blízkosti trojice linek (poslední linka není na obrázku moc dobře vidět). Mapa je relativně malá, a tak nabídne neustálou akci a souboje.

Události

V průběhu hry se začnou vytvářet nepředvídatelné události. Ty dají týmům určitý cíl a při splnění vítěze odmění. Například přenesení balíčku po mapě, režim "poslední zůstává" nebo zmenšující se hrací plocha, kterou znáte z Battle Royal her. Při vyhrané události tým dostane odměnu například v podobě štítu, či vylepšení věží, které dostanou Blitzcrankův hook.

Nový herní mód a mapa brzy ve hře

Více zabití v kuse

Dalším ozvláštněním bude odměna za několik zabití v kuse. V tom momentě totiž získáte bonusové poškození a kratší cooldowny. Ovšem pozor, při vašem zabití nepřátelský tým získá opravdu hodně zlata. Navíc budete mnohem zranitelnější.

První testování brzy

Experimentální režim se do hry dostane s Patchem 8.16. Hned při startu bude k dispozici Alfa verze režimu Nexus Blitz. Ten si budete moci vyzkoušet celé čtyři týdny. V té době půjde stále o prototyp, který nebude hotový. Pokud si Nexus Blitz najde oblibu, získá mnohá vylepšení, ať už vzhledu, tak hratelnosti. V opačném případě se nejspíše dočkáme úplně jiného herního módu a vše začne od znovu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama