Nová šampionka Samira: první neoficiální informace
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nová šampionka Samira: první neoficiální informace

Nová šampionka Samira: první neoficiální informace

Matěj Vlček

Matěj Vlček

5. 8. 2020 18:00

Yone je stále pouze na PBE a už máme info o novém šampionovi, který je další na řadě.

Reklama

V roce 2020 jsme se zatím nového marksmana doposud nedočkali a vzhledem k tomu, že dalším šampionem je již potvrzený Yone, tak si ještě nějakou chvíli počkáme. Ovšem podle neoficiálních informací od brazilské streamerky Streamie, která již v minulosti přišla s pravdivě předpovězeným vydáním šampionů Lillia a Yone, to dlouhé čekání nebude.

Marksman a assassin v jednom těle

Samira, jak už bylo potvrzeno v roadmap Riotu, má plnit roli marksmana, nebude to ale tak jednoduché ji zařadit pouze do jedné kategorie. Jejími hlavními zbraněmi totiž bude jak střelná zbraň, tak nůž, které bude v rámci mechaniky střídat. Jedná se o neobvyklý riskantní styl hraní, při němž nezůstane marksman pouze v zadní linii, ale vrhne se přímo do předních řad a stejným způsobem i zpět.

Vzhled

Samira je údajně původem ze Shurimy, takže představit si ji v nějakém hábitu pouštního nomáda není úplně daleko od pravdy. Přesný vzhled nám prozatím není jasný, ale podle Streamie by měl vypadat zhruba jako kombinace tohoto concept artu a skinu Kovbojky Miss Fortune:

Nová šampionka Samira: první neoficiální informace

Nová šampionka Samira: první neoficiální informace

Už jen podle fráze od Riot Games, kde je Samira popsána jako “Nová střelkyně, oblečena k zabíjení” můžeme čekat, že na stylizaci tohoto šampiona bude kladen velký důraz.

Schopnosti

O schopnostech toho zatím moc nevíme. Jediné, co nám Streamie prozradila, je nástřel dvou z nich. Samira by měla umět blokovat poškození podobně jako Irelia se svým W - Defiant Dance.

Nejzvláštnější se ale zdá ultimátní schopnost nové střelkyně. Ta byla popsána jako “Kombinace ultimátních schopností Katariny a Nunu”, přičemž se do tohoto mixu přidá ještě Urgotova schopnost W – Purge. Vizuálně si podle komentáře streamerky můžete spíše představit ultimátní schopnost od Katariny, kdy Samira začne střílet a házet nože v kruhu. Každý nepřátelský šampion zasažený touto schopností by jí zároveň měl dát určitý bonus a vyplnit jeden okvětní lístek růže, což je pro nového šampiona ikonický prvek.

Nová šampionka Samira: první neoficiální informace

Samira má vyjít v patchi 10.18, prozatím jen orientačně. Tyto informace nebyly doposud Riotem potvrzeny, ale jedno víme jistě: Můžeme očekávat zajímavé oživení a inovaci na spodní lince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama