Nová šampionka - Bel'Veth
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nová šampionka - Bel'Veth

Nová šampionka - Bel'Veth

Giry

Giry

24. 5. 2022 14:20

Konečně jsem se dočkali schopností nové šampionky.

Reklama

Královna z Voidu se konečně představila i se svými schopnostmi. Připomeňte si také její trailer:

Pasivka – Death in Lavender

  • Poté, co Bel’Veth použije některou schopnost, její dva následující útoky mají vyšší attack speed.. Zabití velkého monstra nebo nepřátelského šampiona přidá Bel’Veth bonus k attack speedu trvale jako stacky Levader. Attack Speed pro tuto šampionku nemá horní hranici, ale její útoky a on-hit efekty udělují nižší poškození. Bel’Veth také nedostává attack speed za postup o úroveň.

Q – Void Surge

  • Bel'Veth skočí v jednom ze čtyř směrů, udělí poškození do všech nepřátel, kterými proletí a aplikuje na ně on-hit efekty. Každý směr skoku má svůj vlastní cooldown, který se snižuje s vyšším attack speedem.

W – Above and Below

  • Bel’Veth udeří svým ocasem do země, udělí poškození do zasažených nepřátel, vyhodí je do vzduchu a zpomalí je. Při zásahu šampiona tato schopnost sníží cooldown skoku ve stejném směru, ve kterém bylo W použito.

E – Royal Maelstrom

  • Bel’Veth vyčaruje bouři kolem sebe, během čarování obdrží snížené poškození a zvýší se jí life steal. Bouře několikrát zasáhne nepřítele s nejnižšími HP a udělí poškození, které se zvyšuje s chybějícími HP cíle. Počet zásahů se zvyšuje s vyšším attack speedem.

R – Endless Banquet

  • Pasivní část: Každý druhý útok do stejného cíle uděluje bonusové true damage, které se stackuje do nekonečna. Zabití epického monstra nebo šampiona zanechá na zemi Korál z Voidu. Epická monstra z Voidu jako Baron a Rift Herald zanechají na zemi speciální Voidler Korál.
  • Aktivní část: Bel’Veth nechá korál vybuchnout, a udělí tak zpomalení a true damage. Poté se Bel’Veth dočasně změní na svou pravou podobu. Vybuchnutí Voidler korálů dovolí Bel’Veth zůstat v pravé podobě delší dobu a miniony, které kolem ní zemřou, promění na Voidlingy. 
  • Pravá podoba: Ve své pravé podobě má Bel’Veth vyšší maximální HP, rychlost mimo souboj, range a attack speed. V této podobě také může pomocí Q skákat skrze terén.

Schopnosti si můžete prohlédnout v následujícím videu:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama