Ninjové ovládli Evropu
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport Článek Ninjové ovládli Evropu

Ninjové ovládli Evropu

Michal Kovář

Michal Kovář

12. 6. 2017 09:50

Evropské Contenders představilo postupující do skupinové části.

Reklama

Turnaj o prize pool ve výši 50 000 dolarů se o tomto víkendu rozběhl i v Evropě. Z více jak 700 přihlášených týmů, což je mimochodem o sto více, než se přihlásilo v americké části, mohlo opět do skupinové fáze postoupit pouze šestnáct nejlepších. Mezi jasné favority patřili nově sjednocení EUNITED a MISFITS. Oba týmy si postupové pozice pohlídaly hned během prvního herního dne a utkaly se ve finále, z kterého odešli vítězně EUNITED. Díky kanálu eSport Highlights se můžeme v sestřihu podívat, jak vypadá evropská Overwatch elita.

Skupinová část se rozběhne už 17. června a o další postupové příčky zabojují níže uvedené týmy. LDLC se ani po druhém dni neprobojovali do finální osmičky a v nultém ročníku končí. Pro francouzský tým sponzorovaný eshopem s elektrotechnikou je to jistě zklamáním. Naopak zástupci Ninjů mohou oslavovat postup Ninjas with Attitude a Ninjas in Pyjamas.

Ninjové ovládli Evropu

V turnaji se objevilo i několik českých zástupců, z nichž sice ani jeden nepostoupil daleko, ale zahrát si například proti NiP vyrovnanou hru, je jistě cennou zkušeností.

eSuba

Během prvního dne podlehli Wizards Esports Club, což je španělský tým pravidelně ovládající domácí turnaje i s několika menšími úspěchy na evropském měřítku.

Ninjové ovládli Evropu

Druhý den bohužel eSuba nezískala příliš přívětivý los. Hned ve třetím kole je čekali Ninjas in Pyjamas. eSuba předvedla srdnatý výkon a všechna kola držela krok, přesto nedokázali čelit Ninjovi Winstonovi a Genjimu, kteří nakonec přisoudili postupující příčku NiP. V následujícím kole NiP vyřadili i Wizard Esports Club z prvního dne a nakonec se probojovali až mezi osm nejlepších.

Ninjové ovládli Evropu

Inside Games

Inside Games bohužel taktéž nepostoupili dále než do třetího kola, kde podlehli týmu You Guys Get Laid?, kteří nakonec vypadli s Team Expert. Ti se umístili na čtvrté pozici v druhém hracím dni.

Ninjové ovládli Evropu

Inae Animus

Podobně jako ostatní české týmy i Inae našlo přemožitele ve třetím kole a to v týmu ∞, ti později podlehli finálovému týmu z druhého hracího dne Gamers Origin.

Ninjové ovládli Evropu

Ubírá se Overwatch esport správným směrem?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama