Neporažení Cloud9 a 100 Thieves se utkají v LCS o první místo, TSM narazí na Team Liquid
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Neporažení Cloud9 a 100 Thieves se utkají v LCS o první místo, TSM narazí na Team Liquid

Neporažení Cloud9 a 100 Thieves se utkají v LCS o první místo, TSM narazí na Team Liquid

Reibl

Reibl

12. 2. 2021 19:00

Druhý týden LCS nabídne řadu zajímavých duelů.

Reklama

LCS pokračuje druhým týdnem a hned ve třech hracích dnech se bude na co dívat. Perkze potáhne Cloud9 proti Freezovi a jeho 100 Thieves, Team Liquid a TSM mají mezitím co dohánět. Čeká je i jejich přímý střet.

Rozvrh zápasů naleznete v našem esportovém přehledu v bočním panelu.

Odveta za semifinále Lock-In pro Freeze

Na čele tabulky se aktuálně drží Cloud9 a 100 Thieves. Mráčkový tým čeká střet s Evil Geniuses, kteří jsou na tom velmi dobře s pouhou jednou porážkou. Zloději se mezitím utkají s FlyQuestem. Poté oba týmy čeká přímý souboj v sobotu 23:00 našeho času.

Freeze s 100 Thieves utrpěl reverse sweep v rámci semifinále Lock-In turnaje právě od Perkze a jeho party. Nyní má nárok na odvetu a srovnání stavu pro letošní rok. Zatímco Cloud9 stále patří mezi favority na tamní titul, 100 Thieves po uplynulých týdnech lze zařadit mezi podobně nadějné týmy. Půjde tak o velmi zajímavý duel.

Důležitý týden pro TSM

Mezitím na opačném konci tabulky máme TSM s jednou výhrou vydřenou s pomocí chyb od CLG. Nová parta trénovaná samotným Bjergsenem se zatím trápí. Tým je nerozhodný, pasivní a dělá individuální chyby. Navíc mu chybí právě posvětsný “Bjergsen faktor”. Na druhou stranu je zde prostor pro zlepšení, který mohou hráči využít v tomto týdnu. Utkají se totiž proti Golden Guardians a Immortal. Jde o týmy ze středu tabulky a pořádná výhra by TSM mohla nakopnout. Duel proti Teamu Liquid ale představuje výzvu, do které slavná organizace vstoupí jako outsider.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama