Neon za špatné chování v SoloQ vyhozen z týmu, Flash Wolves končí s LoL
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Neon za špatné chování v SoloQ vyhozen z týmu, Flash Wolves končí s LoL

Neon za špatné chování v SoloQ vyhozen z týmu, Flash Wolves končí s LoL

Reibl

Reibl

14. 12. 2019 17:00

Slovenský marksman si minimálně pár týdnů nezahraje v žádné lize.

Reklama

Hned dvě velké události zasáhly svět League of Legends esportu. Ani jedna bohužel není pozitivní.

Neon potrestán za toxické chování

První se týká slovenského marksmana Matúše “Neon” Jakubčíka. Ten byl Riotem 2. září napomenut za nevhodné chování v SoloQ. Toto napomenutí mělo zamezit dalšímu nevhodnému chování profesionálního hráče ve hře. Bohužel se tomu tak nestalo a podle oficiální zprávy Neon porušil pravidlo 9.2.4, které v jednoduchosti popisuje, že žádný člověk, jenž je součástí týmu, nesmí být nad míru toxický ve hře.

Neon kvůli postihu nemůže hrát v žádném Riotem pořádaném turnaji a lize do 21. února 2020. To ovšem není největší problém. V návaznosti na jeho prohřešek byl vyloučen z týmu Misfits. Organizace se nechala slyšet, že Neon je sice talentovaný hráč, ale jeho chování ve hře je neakceptovatelné a nereprezentuje organizaci.

Slovenský ADC hráč regoval takto:

Omlouvám se fanouškům a týmu Misfits. SoloQ toxicita je něco, s čím jsem měl vždy problém a po sezóně jsem se snažil zlepšit. Několikrát jsem však v zápalu okamžiku nazval lidi nevhodnými jmény. Jako bych zapomněl, že mluvím s lidmi hrající hru, místo s postavami. Omlouvám se těmto lidem.

Nepovažuji se za toxickou osobu, či spoluhráče. Můžete se klidně zeptat lidí, které jsem potkal. Toxicita zůstala pouze v SoloQ. Nic z toho se neprojevilo v komunikaci mezi spoluhráči v aktuálním a předešlých týmech.

Popravdě jsem si nikdy neuvědomil, co dělám a jaké to může nést následky. Celá tato situace vnesla velkou neznámou ohledně mé budoucnosti v lolku. Následující měsíce využiji ke zvážení mého přístupu k online hraní. Stále jsem velmi motivovaný hrát a udělám co jen půjde, abych byl “lepší” verze sama sebe.


Flash Wolves opouštějí League of Legends

Druhá novinka přichází z LMS. Jestli se nějaký tým z této ligy dočkal celosvětového respektu, tak jsou to Flash Wolves. Celek byl známý díky svým nadprůměrným výkonům na mezinárodních turnajích. Často dokázali porazit korejské týmy právě v době, kdy byla LCK liga na samotném vrcholu. Organizace s námi zůstane i nadále, pouze League of Legends sekci již neuvidíme.

Neon za špatné chování v SoloQ vyhozen z týmu, Flash Wolves končí s LoL

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama