Nejoblíbenější písničky ze seriálu Arcane
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejoblíbenější písničky ze seriálu Arcane

Nejoblíbenější písničky ze seriálu Arcane

Reibl

Reibl

26. 11. 2021 19:00

Kolik přehrání mají nejoblíbenější songy ze seriálu a jaké moc posluchače netáhnou?

Reklama

Dlouho očekávaný animovaný seriál Arcane se setkal s obří vlnou kladných reakcí. Diváci, hráči i recenzenti ocenili animaci, propracované postavy i samotný soundtrack. Právě na nejpopulárnější songy se v tomto článku zaměříme.

Arcane obsahuje celkem 11 hlavních písní složených ve spolupráci s nejznámějšími hudebními umělci. Podívali jsme se na Spotify a Youtube a zjistili, jak se jim vede. Celý Spotify playlist najdete zde.

Nejméně poslechnutí a shlédnutí si připsala trojice Our Love, Misfit Toys a When Everything Went Wrong. Our Love přitom mělo premiéru již v prvním Actu, zbylé dvě písně pak debutovaly až v závěru seriálu.

Tyto tři písničky si na Spotify připsaly mezi 500 tisíci a 1,7 miliony přehrání Our Love v kombinaci s Youtube videi dosáhlo na něco málo přes 2 miliony přehrání.

O něco populárnější skladba vznikla ve spolupráci Miyavi a PVRIS. Snakes si oblíbili posluchači zejména na Youtube, kde skladba v originálním znění nabrala napříč několika kanály stejný počet zhlédnutí, jako přehrání na Spotify. Celkově by mělo jít o více jak 3 miliony.

Následují hned pětice písní – Dirty Little Animals, Guns for Hire, What Could Have Been, Dynasties and Dystopia a Goodbye. Všechny mají na Spotify mezi 2,5 a 3,9 miliony přehrání a něco málo přes milion na Youtube.

Dvě poslední písně jsou pak s přehledem nejpopulárnější. Skladba Playground v podání Bea Miller byla k slyšení již při úvodním ceremoniálu na Worlds a její živé podání nahánělo nejednomu fanouškovi husí kůži ještě před premiérou seriálu.

To nejlepší na konec. Kapela Imagine Dragons v roce 2014 stvořila k probíhajícímu světovému šampionátu hit Warriors. Na tento úspěch navazuje píseň Enemy, kterou můžeme slyšet na úvod každé epizody seriálu.

Enemy si připsalo přes 63 milionů přehrání na Spotify obdobné číslo svítí také v kombinaci nejpopulárnějších Youtube videí.

Dlouholetí fanoušci hry si jistě všimli, že v seriálu zazněla píseň Get Jinxed z roku 2013. Ta má na kontě aktuálně 148 milionů přehrání (107M YouTube, 41M Spotify).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama