Nejméně úspěšní šampioni v ranked hrách - leden 2018
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejméně úspěšní šampioni v ranked hrách - leden 2018

Nejméně úspěšní šampioni v ranked hrách - leden 2018

14. 1. 2018 13:00 1

Kterým šampionům se za poslední měsíc dařilo nejméně?

Reklama

V tomto článku se stejně jako před měsícem podíváme na to, kteří šampioni nejčastěji prohrávají hry v ranked hrách. Proto tyto šampiony rozhodně nedoporučujeme hrát, pokud si nejste jistí svým umem. Statistiky jsou převzaty ze všech úrovní ranked her - od Bronze až po Challenger a v potaz jsme brali nejhranější mapu Summoner's Rift. Pokud tedy nevíte, jak na rankedy, tento článek by vám mohl pomoci. Aktuálně se nacházíme v předsezóně, což znamená naprostý chaos ve statistikách. Mnoho šampionů vyniká s jistými runami a spousta silných kombinací se teprve objeví.

V tabulce je uvedeno, kolik procent ze všech her za poslední měsíc šampion vyhrál - winrate a v kolika procentech her působil - popularita.

ŠAMPION

WINRATE

POPULARITA

BANRATE

Nunu 41,2% 1,4% 0,2%
Ryze 43,4% 5,1% 1,0%
Gragas 45,9% 3,0% 0,3%
Lucian 46,2% 10,3% 1,1%
Syndra 46,3% 3,7% 2,0%
Viktor 46,7% 1,9% 0,3%
Jhin 46,8% 14,8% 2,4%
Zoe 46,9% 8,5% 48,5%
Nidalee 46,9% 3,6% 0,7%
Mordekaiser 47,0% 1,2% 0,3%

V tabulce máme čtyři nováčky - Syndra, Viktor, Jhin, a Mordekaiser, kteří tak nahradili Cassiopeiu, Galia, Gravese a Kalistu.

Zoe, jakožto novou šampionku, si zkouší kdekdo, a proto není divu, že je její winrate velmi nízký. Ostatně každý nový šampion se první měsíc honosí malým winratem. Naproti tomu hráči, jež s ní v rankedech odehráli 50+ zápasů, mají úctihodných 55,0% winrate.

Ostatně Zoe není jedinou midařkou v tabulce. Pro tentokrát se tu dostal i Viktor se Syndrou. Ačkoliv tato dvojka byla oblíbená v kompetativním hraní, nové runy je do strhly dolů.

Pomyslným králem tabulky není nikdo jiný než Nunu. Tento šampion obývá špičku tabulky již řadu měsíců. Nejpozoruhodnější se jeví jeho winrate u hráčů, jež s ním odehráli 50+ ranked zápasů, neboť jejich winrate dovyšuje 57,2%! Na PBE dostal pěkný buff, tak uvidíme, jestli ho Riot zařadí i na ostrý server.

Minulý měsíc byli v tabulce tři marksmani. Dvěma se winrate zlepšil, takže je nyní v tabulce nevidíme, a aby Lucian nebyl v tabulce sám, přidal se k němu Jhin. Zřejmě i jemu nové runy nepřišli vhod a projevuje se to na něm.

V tabulce se pak ale také nastálo vyskytují šampioni jako Ryze a Nidalee, kteří jsou svými mechanikami natolik složití, že mají úspěch hlavně v profesionálním hraní, ale v klasickém soloQ už tolik ne.

A co vy? Dejte nám vědět, za jakého šampiona máte nejnižší winrate a jak často ho potkáváte!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama