Nejméně hraní šampioni v ranked hrách - listopad 2018
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejméně hraní šampioni v ranked hrách - listopad 2018

Nejméně hraní šampioni v ranked hrách - listopad 2018

25. 11. 2018 13:00

Kterých 10 šampionů je nyní u hráčů nejméně oblíbených?

Reklama

Tak jako jsme psali v článku i minulý měsíc, tak i dnes se se podíváme na to, které šampiony v soloQ vidíme opravdu zřídka. Statistiky jsou převzaty ze všech úrovní ranked her - od Bronze až po Challenger a v potaz jsme brali nejhranější mapu Summoner's Rift. Pokud tedy nevíte, jak na soloQ, tento článek by vám mohl pomoci. V následující tabulce najdete šampiony seřazené podle počtu her, ve kterých se vyskytují a také s poměrem výher / proher (winrate). Pokud se v soloQ rozhodnete picknout některého z těchto šampionů, budete jedni z mála.

ŠAMPION

POPULARITA

WINRATE

BANRATE

Aurelion Sol 0,6% 47,8% 0,4%
Rek'Sai 0,7% 46,4% 0,1%
Nejméně hraní šampioni v ranked hrách - listopad 2018
Ivern 0,8% 47,7% 0,3%
Corki 0,9% 47,4% 0,3%
Sejuani 1,0% 45,2% 0,1%
Skarner 1,7% 49,7% 0,6%
Kalista 1,8% 44,8% 0,5%
Azir 1,8% 44,8% 0,5%
Taliyah 1,8% 47,8% 1,4%
Yorick 1,9% 51,9% 1,1%

Nováčky v tabulce jsou Taliyah a Yorick, který tak nahradili Elise a Mordekaisera.

Již nejeden měsíc si můžeme zaplakat nad čtveřicí junglerů - Ivern, Rek'Sai, Skarner a Sejuani. Uvidíme, jestli Riot s němi něco provede a nebo je ponechá v zapomnění. Nadruhou stranu i takový Ivern je na tom stále bídně, neboť pokud se podíváme na hráče, kteří s ním odehráli alespoň 50 ranked zápasů, tak předminulý měsíc dosáhli 60,4% winratu, zatímco dnes jen 53,9%.

Aurelion Sol je mág bez schopnosti jakkoliv v mžiku reagovat na gank oponenta. Nadruhou stranu má neskutečný potenciál na roamování, což z něj dělá oblíbeného šampiona ve vyšších divizích.

Corki i Azir jsou midaři, kterým momentální meta příliš neprospívá. Projevuje se to jak na jejich popularitě, tak i winratu. Vše by se mohlo otočit po změně některých předmětů. Uvidíme, jestli si Riot připraví nějaké úpravy a tím tyto šampiony trochu podpoří, nebo zacílí na změny schopností těchto šampionů.

Taliyu můžeme zařadit jak na mid, tak jungli. V patchi 8.23 dostala svým způsobem nerf do jungle a boost na linku. Tímto by se vrátila zpět tam, kam patří, a to na mid. Toto byl správný krok ze strany Riotu.

Jediným klasickým marksmanem v tabulce je Kalista. Řadu měsíců se zde vyskytuje a už by bylo na čase, aby s ní Riot trošku něco udělal. Poslední nerfy ji akorát zakopaly do země...

A co vy? Dejte nám vědět, kdo je podle vás nejméně hraný šampion a jak často ho potkáváte!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama