Nejméně hraní šampioni v ranked hrách - červenec 2018
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejméně hraní šampioni v ranked hrách - červenec 2018

Nejméně hraní šampioni v ranked hrách - červenec 2018

22. 7. 2018 14:00

Kterých 10 šampionů je nyní u hráčů nejméně oblíbených?

Reklama

Tak jako jsme psali v článku i minulý měsíc, tak i dnes se se podíváme na to, které šampiony v soloQ vidíme opravdu zřídka. Statistiky jsou převzaty ze všech úrovní ranked her - od Bronze až po Challenger a v potaz jsme brali nejhranější mapu Summoner's Rift. Pokud tedy nevíte, jak na soloQ, tento článek by vám mohl pomoci. V následující tabulce najdete šampiony seřazené podle počtu her, ve kterých se vyskytují a také s poměrem výher / proher (winrate). Pokud se v soloQ rozhodnete picknout některého z těchto šampionů, budete jedni z mála.

ŠAMPION

POPULARITA

WINRATE

BANRATE

Nejméně hraní šampioni v ranked hrách - červenec 2018
Ivern 0,6% 46,4% 0,2%
Skarner 0,8% 49,7% 0,2%
Rek'Sai 1,2% 47,1% 0,2%
Nunu 1,3% 44,6% 0,2%
Mordekaiser 1,4% 50,2% 0,5%
Kalista 1,4% 45,7% 0,2%
Corki 1,4% 45,7% 0,2%
Azir 1,5% 44,1% 0,7%
Kog'Maw 1,5% 48,2% 0,2%
Elise 1,6% 49,5% 0,4%

Nováčky v tabulce jsou pouze Nunu a Mordekaiser, kteří tak nahradili Aureliona Sola a Kassadina. Nutno podotknout, že v dnešní tabulce se nevyskytuje Aurelion Sol proto, protože je momentálně ve hře zablokován a nelze s ním hrát.

Již nejeden měsíc si můžeme zaplakat nad čtveřicí junglerů - Ivern, Rek'Sai, Skarner a Elise. Po dlouhé době se k nim přidal i Nunu. Uvidíme, jestli Riot s němi něco provede a nebo je ponechá v zapomnění. Nadruhou stranu takový Ivern nepotřebuje boost, neboť pokud se podíváme na hráče, kteří s ním odehráli alespoň 50 ranked zápasů, tak dosahují úctihodného 59,0% winratu!

Corki i Azir jsou midaři, kterým momentální meta příliš neprospívá. Projevuje se to jak na jejich popularitě, tak i winratu. Vše by se mohlo otočit po změně některých předmětů. Uvidíme, jestli si Riot připraví nějaké úpravy a tím tyto šampiony trochu podpoří, nebo zacílí na změny schopností těchto šampionů.

Jedinými zástupci klasických marksmanů, ačkoliv se řada z nich v momentální metě vytrácí, jsou Kalista a Kog'Maw. Kalista strádá již delší dobu a samotný Kog'Maw není tolik oblíben navzdory tomu, že nerf dostali zejména marksmani zaměřeni na critical build.

A co vy? Dejte nám vědět, kdo je podle vás nejméně hraný šampion a jak často ho potkáváte!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama