Nejlepší TFT týmy pro patch 11.6
i Zdroj: Tryhard.cz
TFT novinky TeamFight Tactics Článek Nejlepší TFT týmy pro patch 11.6

Nejlepší TFT týmy pro patch 11.6

Ajkaaa

Ajkaaa

23. 3. 2021 18:00

Rychlostí útoků k výhře!

Reklama

O sesazení Kayle z trůnu se poslední dny snaží hned několik jednotek. Daří se to hlavně Slayer třídě, která v žebříčku dominuje. Slayers se dají hrát na několik způsobů a tahounem týmu také může být nejedna postava. Silný je Tryndamere, Olaf, ale také Samira. (Nejen) Slayer týmu se dnes podíváme na zoubek.


Nejlepší TFT týmy pro patch 11.6

Pro první tým článku jsem vybrala Vanguard Slayers. Jedná se o 6 Slayer jednotek doplněných Aatroxem a Sejuani. Týmu dominuje Olaf, ale k němu se přidává také Tryndamere a později Samira. Vše také záleží na předmětech. Pro tuto kompozici – 6 Slayers je zapotřebí jednoho Chosen Slayer, v brzké části hry se může jednat o Zeda nebo Dariuse, později, pokud budete mít štěstí, Chosen Slayer Olaf.

Protože v této kompozici nejde o žádnou zlatou jednotku (i když samozřejmě jen prospěje), můžete šetřit a ekonomiku řešit standardně. Nad 50 zlaťáky hledáte žádané postavy a postupně kupujete zkušenosti. Na úrovni 8 už byste měli mít tým kompletní a to i se Samirou. Na kolotoči jdete vždycky pro luk nebo meč. Využije je většina vašeho týmu, avšak důležité předměty jsou Deathblade a Hurricane nebo Rapid Firecannon na Olafa, defenzivně mu dost pomůže Guardian Angel. Na Samiru se hodí podobné předměty, stejně tak i Last Whisper nebo Hand of Justice. Předměty přidávající zdraví se hodí Aatroxovi a Sejuani, abyste posílili vaši přední linii.

K rychlosti útoků dopomáhá schopnost Sivir, která společně s Pykem a Aatroxem také zajistí Cultist (3) bonus a na desku vám uprostřed boje přiletí základní Galio. Mezitím rozdává poškození Olaf, Tryndamere a Samira má čas si nastackovat pasivku a vrhnout se mezi nepřátele!


Nejlepší TFT týmy pro patch 11.6

Chosen Keepers jsme naposled pravděpodobně viděli před mid-set patchem, když ve hře byli Dusk Keepers. Stejně tak v této kompozici dominuje Chosen Keeper Kennen s Guardian Angelem a Morellonomiconem, jelikož tak může schopností zapálit protivníky i při jeho oživování. Plošně tedy rozdá nemalé poškození.

Keeper bonus, který zajistí štíty vašim jednotkám na začátku každého zápasu, je při 6 Keeperech už pro nepřátele docela otravný. Vy si tedy v klidu šetříte a kupujete zkušenosti, abyste našli posledního Keepera Azira. Před ním je však dobré získat Xayah, pro kterou je jedním z nejlepších předmětů Hand of Justice. Pro 6 Keepers v brzké fázi hry využijete také Elise, kterou posléze nahradíte.

Celý tým se dá doplnit dvěma Vanguards – např. Ornnem, jenž vám zajistí i další předměty, nebo Aatroxem. Záleží však na situaci. Pokud z dalších 7 hráčů ve hře dominují více týmy s mágy, můžete zvolit i Mystic jednotky, jako Yuumi nebo Jannu.


Nejlepší TFT týmy pro patch 11.6

Ano, ano. Chosen Executioners jsem v této sérii posledně vynechala, ale opět je sem vracím. Právem. Pravděpodobně každý z nás, kdo hraje TFT nějak pravidelně si uvědomuje, jakou sílu totiž Chosen Executioner Kayle či Kindred. Tento tým však nemůžete “vynutit” každou hru. Velkou roli tady hrají předměty přidávající rychlost útoků, tedy Rapid Firecannon a Guinsoo’s Rageblade pro Kayle a Zeke’s předměty pro Kindred. Pakliže vám celou dobu padají jenom defenzivní předměty – zdraví, brnění a odolnost vůči magii, pravděpodobně se vám zvítězit s touto kompozicí nepodaří.

Dalším silným elementem tohoto týmu je Lee Sin, přidávající (4) Divine bonus. Lee Sin je neskutečně mocná jednotka, jejíž výhoda spočívá právě v jeho schopnosti, která mu umožňuje jednoduše odkopnout protivníky z desky. Pozor si dávejte na assassin týmy ostatních hráčů, aby vám v jedné Kayle nezabila třeba taková “trojková” Akali. Sledování ostatních desek a změna pozic a je opravdu důležitá.


Ukažte nám vaše oblíbené týmy v komentářích! Objevil se některý z nich v tomto článku?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama