Nejlepší TFT týmy pro patch 11.12
i Zdroj: Tryhard.cz
TFT novinky TeamFight Tactics Článek Nejlepší TFT týmy pro patch 11.12

Nejlepší TFT týmy pro patch 11.12

Ajkaaa

Ajkaaa

15. 6. 2021 12:00

Monstrosity se drží vysoko!

Reklama

Ačkoliv se v posledním patchi objevil nerf třídy Abomination a jejího nemrtvého Siona, kompozice se z žebříčku nehla. Stejně tak “válí” původ Redeemed. Na scénu se však vrací Forgotten a určitě i jiné třídy. Pojďme se podívat na několik nejlepších týmů, se kterými byste to mohli někam dotáhnout!


Nejlepší TFT týmy pro patch 11.12

V minulé topce jsme také začínali kompozicí Abomination – Brawlers. Pokud se tedy chcete dozvědět více podrobně jak ni, proklikněte tady. Zkráceně jde o slow-roll strategii, při které našetříte nad 50 zlaťáků a pomalu hledáte díky přebytečným penízkům Setta a Nunua. Kromě předmětů zobrazených na obrázku také není od věci dát Heimerdingerovi Infinity Edge a (shadow) Jeweled gauntlet či Spear of Shojin. Tuto jednotku je radno nikdy nepodceňovat a legendární se nestala jen tak.

Poznámka autorky: Když jsem hrála, abych přišla na to, jaké týmy často potkávám a drží se v top 4, narazila jsem zrovna na hráče, který využil tohoto týmu... Celou hru se držel na 100 životech svojí Malé legendy. To mě přimělo k tomu tento tým opět ve článku využít, protože se zdál být opravdu nepřemožitelným.


Nejlepší TFT týmy pro patch 11.12

Není to tak dávno, co nad většinou týmů vládla Vayne s Jeweled Gauntlet a spoustou attack speedu. Éra Vayne se tak trochu vrací. Tedy alespoň její třídy – Forgotten. Ačkoliv tedy Vayne využijete hlavně v brzké fázi hry, na řadu později přichází Draven, a to ve velké parádě.

Se standardní ekonomikou dojdete asi nejdále. Není potřeba slow-roll ani hyper-roll pro nalezení určitých postav, ale takový zlatý Hecarim se rozhodně hodí. Nezapomeňte, že třída Forgotten dostává bonusy za Shadow předměty. Na Dravena proto postavte Sacrificial Infinity Edge a Final Whisper. Defenzivní předměty jako je Warmog’s Sacrificial Armor využije váš tank Hecarim a pokud se vám poštěstí na kapky, obyčejný Blue Buff využije Katarina. Very Dark Blue Buff padá na Ryze. Na úrovni 8, kterou byste měli mít po fázi hry 5-1 už čekáte hlavně na Viega. Do té doby využijete třeba Warwicka (a Victora zase než najdete Ryze).

Protější tým bude mít spoustu práce s vašimi Cavaliers, mezi tím někomu ukradne duši Viego, CC rozdává Ryze s Threshem, no a z pozadí se může smát Draven rozdávající poškození. Bloodthirster mu zajišťuje velkou regeneraci zdraví, takže by měl být víceméně v bezpečí. I tak však sledujte desky protivníků kvůli případnému Zephyru a jiným předmětům.


Nejlepší TFT týmy pro patch 11.12

Redeemed jsou aktuálně velmi silnou třídou. Hrát se dá v několika kompozicích, z čehož tu poslední jsme také zmiňovali minule – Redeemed Knights. V obou situacích ale začínáte podobně. Na začátku hry kupujete Leonu, Aatroxe a Syndru nebo Varuse a hrajete kolem nich. Dobré je nějaké to brnění navíc v podobě dvou Knightů – Nautilus a Thresh. V kompozici se 6 Redeemed však hraje velkou roli právě Vel’Koz.

Důležité je sledovat vaše předměty. Pokud se kloní spíše k AP/Mana, je 6 Redeemed s mágem v čele dobrou cestou. Jestliže však vaše lavička obsahuje hodně luků – rychlosti útoků a AD, doporučovala bych stavět z nich předměty na Varuse a později je vyměnit na Kayle. Jak Vel’Koz, tak Kayle však umí využít ten stejný předmět – Hand of Vengeance, tedy shadow Hand of Justice. Na kolotočích a ve zbrojnici tedy vybírejte shadow kapku či rukavici. Nezapomínejte šetřit a kupovat více zkušenosti, potřebujete rychle úroveň 8 – větší šanci na všechny ty legendární šampiony, kteří této kompozici velí.

V popředí tankuje většinu poškození Rell, nezapomeňte také na defenzivní předměty pro ni. Vedle ní pak můžete napozicovat Vlka od Kindred.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama