Nejlepší TFT týmy pro patch 11.1
i Zdroj: Tryhard.cz
TFT novinky TeamFight Tactics Článek Nejlepší TFT týmy pro patch 11.1

Nejlepší TFT týmy pro patch 11.1

Ajkaaa

Ajkaaa

13. 1. 2021 15:30

Adepti se drží vysoko!

Reklama

První patch tohoto roku a už jen krátká doba zbývá na hraní aktuální části TFT: Fates. Naposled před výměnou šampionů a tříd se tak podíváme na aktuální nejlepší kompozice. Pokud jste ještě nečetli patch notes, najdete je tady.


Nejlepší TFT týmy pro patch 11.1

Jestli vás baví sledovat vysoká čísla značící poškození, která po skončení (a během) zápasu naskakují v tabulce, tento tým vás jistě dostane. Získat ho je však poměrně složité. Velmi brzy ve hře koupíte Chosen Moonlight Aphelia nebo Chosen Moonlight Sylase. Dostanete se na 3 Moonlight a klíčové také bude zvýšení úrovně Moonlight jednotek na zlatou – třetí úroveň. Když posílíte Aphelia předměty, Moonlight bonus bude vždy aplikován jemu a bude tak vždy platinový. Co se týče samotných předmětů (viz obrázek), dobře na něj funguje i Spear of Shojin nebo Giant slayer, zvláště pokud hrajete proti Vanguard kompozicím.

Způsob hraní této kompozice je hyper-roll. Dokud jste na úrovni 5, obnovujete obchod a hledáte právě Aphelia a Sylase. Později však budete potřebovat Kindred, Warwicka a dokonce Yoneho, takže šetřete nad 50 zlaťáků. Úroveň 8 stačí.

Přední linii drží navíc Shen, který společně s Irelií a Yonem dodávají 3 Adept bonus. Máte tak tým, co něco vydrží a zároveň rozdává kopu poškození.


Nejlepší TFT týmy pro patch 11.1

Další kompozice se liší od minulé jen několika postavami. Hunters i Adepts jsou momentálně velmi silní, takže není divu, že dominují ve více týmech. Dávejte si během hry však pozor, jestli už daný tým nehraje některý z vašich protihráčů, mohlo by vám to značně ohrozit šanci na vítězství.

Chosen Adepts tým obsahuje jednotky Tier 3 a výše, ze začátku proto hrajte “co vám padne”, ať už to jsou Moonlights nebo Duelists, nezáleží na tom. Chcete totiž vydržet a najít Chosen Adept Ireliu. Ekonomicky jde v tomto případě o standardní postup hry – našetříte nad 50 zlaťáků a utrácíte jen přebytek.

Asi nikoho nepřekvapí, že hlavním tahounem tohoto týmu je Ashe. Několik předmětů však dopřejte také Warwickovi. Na úrovni 8 pak hledejte Yoneho a Setta. Pokud budete mít štěstí na AP předměty, dobře je využije právě Sett anebo Kindred.


Nejlepší TFT týmy pro patch 11.1

Na závěr se vrátíme k týmu, který už se v “topce” dříve objevil. Vayne sice dostala v tomto patchi nerf, ale pokud na ni brzy narazíte v podobě Chosen Dusk, neměli byste váhat. Po zbytek hry totiž nebude ona tou hlavní jednotkou s tunou poškození. Tým vede Jhin, jako druhý Sharpshooter, a Riven.

Strategie hry je standard, většinu zlaťáků (nad 50g) však investujte rovnou do zkušeností, neboť Riven a Cassiopeia, jako další Duskové jsou až Tier 4 a Lillia Tier 5. Tým uzavře legendární jednotka Zilean, který svou schopností pro dva vaše šampiony funguje jako Guardian Angel.

V počátečních kolech hry k Vayne dokupte nějakého Sharpshootera, můžete mu dát předměty, které později předáte právě Jhinovi. Jinak můžete stavět Cultisty, poněvadž ve finální kompozici 3 Cultist bonus zůstává. Na začátku je tak dobrá Elise, Pyke nebo Evelynn. Pokud dlouho prohráváte, vydržte a určitě nerollujte. Šetření zlaťáků by se ve většině případů mělo vyplatit. Hodně štěstí!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama