Nejlepší TFT postavy pro patch 12.6
i Zdroj: Tryhard.cz
TFT novinky TeamFight Tactics Článek Nejlepší TFT postavy pro patch 12.6

Nejlepší TFT postavy pro patch 12.6

Ajkaaa

Ajkaaa

7. 4. 2022 17:00

Koho si vyberete pro výhry tentokrát?

Reklama

Nejlepší postavy pro aktuální patch se vrací v novém kabátku. Doufáme, že se vám nová úprava článků bude líbit! Náplň této série se však nijak nemění – mrkneme tedy na postavy a doporučené předměty pro ně v jednotlivých fázích hry. Úspěšnost jednotlivých postav se samozřejmě může lišit v závislosti na elu, kde hrajete.


Nejlepší TFT postavy pro patch 12.6

Jestliže vám v brzké fázi hry napadají mana/ap crit předměty, budete chtít využít Branda či Corkiho. Oba dva se v posledních dnech prokázali jako silné carry jednotky po celou hru. Zahrát si můžete tedy Arcanist kompozici či samostatné Yordly. Nezapomeňte využít Debonair VIP buff, který Brandovi schopnost vylepšuje sesláním na rovnou dva cíle.

Twitch se stále drží mezi nejlepšími tahouny mezi Chemtech postavami. Hraje se v hyper-roll kompozici Chemtech Innovators společně s 5 Innovator jednotkami (Ezreal, Singed, Zilean, Ekko, Seraphine). V nejlepším případě tyto postavy potřebujete dostat na 3-hvězdičkovou úroveň kolem fáze 3-1.

Dalším Chemtech šampionem pro dnešek je Warwick, který v poslední době díky Challenger bonusu a rychlosti útoků z předmětu jako je Guinsoo’s Rageblade dominuje na nejedné desce.

Poslední postavou pro early game je Rek’Sai. Využít se dá nejen jako jeden z Mutantů, ale může vám také podržet místo jednoho Strikera v Hextech Strikers týmu, než např. najdete Irelii.


Nejlepší TFT postavy pro patch 12.6

Dva tankové, na které narazíte v mid game, jsou Cho’Gath a Leona. Oba využijí defenzivní předměty, jako je Warmog’s Armor, Bramble Vest či Dragon’s Claw. Mezi Mutant jednotky se nám pak vyšplhal opět Malzahar, který je velmi silným mágem např. v kombinaci se Synaptic bonusem. Dalším oblíbeným Mutant buffem je Voidborne, který umožňuje jednotkám popravovat nepřátele pod určitou hranici zdraví.

Ekvivalentem Warwicka z early game je Tryndamere. Hrát je v jednom týmu samozřejmě můžete oba, protože se dobře doplňují svými bonusy. Warwick je ovšem v tomto patchi asi hranější, protože se k němu dostanete dříve.

Lucian je jednotkou, která byla dlouhou dobu docela nedoceněná, ovšem nyní ji můžete najít v několika žebříčcích docela vysoko. Hraje se jako AP, nikoliv AD, jak by někdo mohl čekat. Kompozice, ve které jej můžete vyzkoušet, se jmenuje Socialite Twinshots, kde jsou aktivní buffy (4) Twinshots a (3) Socialite. Jde o slow-roll strategii.


Nejlepší TFT postavy pro patch 12.6

Late game nám přináší Tier 4 a 5 jednotky. Mezi nimi najdete např. Jhina, který je jednoduše velmi silným ADC, které se neobejde bez pořádné přední linie a celkové ochrany týmem. Velkou výhodou pro něj je Augment Broken Stopwatch, který zpomalí čas pro všechny jednotky, které nejsou ze třídy Clockwork.

Poslední tank jednotkou, o které se dnes zmíníme, je Vi. Ta se dá hrát jak defenzivně, tak ofenzivně s předměty jako je Rabadon, Hand of Justice a Hextech Gunblade. Využít ji můžete v jakékoliv Bruiser kompozici, ovšem nezapomeňte, že byste ji neměli párovat s Jinx.

Výše zmínění Hextech Strikers jsou týmem, kterému vládne Sivir. Klíčové předměty pro ni zahrňují rychlost útoků a Quicksilver, aby ji od útočení nic nemohlo zastavit.

V poslední řadě máme mága Viktora a Challengera Kai’Su. Obě tyto jednotky se spoléhají na manu a AP. Viktorovi však trvá docela dlouho seslat kouzlo, proto potřebuje Blue Buff či Spear of Shojin a ochranu týmu (případně také manu od Silca). Kai’Sa si oproti tomu vystačí jen se Statikkem a od nepřátel uskočí sama.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama