Nejlepší postavy pro patch 11.7
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejlepší postavy pro patch 11.7

Nejlepší postavy pro patch 11.7

Reibl

Reibl

4. 4. 2021 13:00

Přehled postav s nejvyšším winratem v SoloQ.

Reklama

Po dvou týdnech se opět podíváme na nejlepší postavy pro jednotlivé linky. Jedná se o šampiony, kteří mají v rankedech největší winrate. Náš výběr má následující kritéria:

  • Platinum+, SoloQ, Patch 11.7
  • Nejvyšší winrate
  • Alespoň 2% pickrate
  • Zdroj dat: u.gg

Toplane

Nejlepší postavy pro patch 11.7

Přehled nejlepších postav tradičně započneme na topu. První místo uhájil Wukong, který se zde drží od minulého patche. Urgot si mezitím o příčku polepšil. Minulý týden byl na jeho místě Kled, který se výrazně propadl na devátou příčku. Bronz proto bere Ornn. Tento všestranný šampion tak zažívá další skvělé období. Na záda mu ovšem dýchá Riven s vyššími pickratem.


Jungle

Nejlepší postavy pro patch 11.7

Minulý týden jsme zařadili mezi nejhranější junglery Iverna. Tento fakt stále platí, bohužel jeho pickrate klesl těsně pod dvě procenta. Právě proto je z tabulky vynechán a první místo si zabral Fiddlesticks následovaný dvojicí Nunu a Willump. Třetí Elise nahradila Shaca a jedná se o jednu z nejhranějších AP postav v jungli.


Midlane

Nejlepší postavy pro patch 11.7

Tradičně se setkáváme s Annie jakožto dlouhodobě nejlepším midařem co se winratu týče. Ani dnes tomu nebude jinak. Galio rovněž patří mezi nejlepší postavy. Zvláště díky lehkým schopnostem a možnosti zúčastnit se týmových soubojů lehce pomocí ultimátky. Ahri na třetím místě střídá Malzahar. Nejúspěšnější midaři jsou ovšem ti méně hraní, nebojte se tedy experimentovat a hrát postavy, které vám sednou nejvíce.


Botlane

Nejlepší postavy pro patch 11.7

Bot doznal větších změn. V grafice nenalezneme Twitche ani Tristanu. Ačkoliv oba tito marksmani stále patří mezi ty lepší, na Ashe a Vayne nestačili. Dámy tentokrát berou první pozice a meta se nám pomalu, ale postupně mění.


Support

Nejlepší postavy pro patch 11.7

Končíme samozřejmě u supportů. Maokai si i v tomto patchi polepšil a stále hájí první místo. Bard zrovna tak. Až u třetí pozice dochází ke změně. Zileana předběhlo mnoho supportů v čele s Threshem. Velice populární je stále Lulu s 16,3% pickratem a 51,32% winratem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama