Nejlepší postavy pro patch 11.16
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejlepší postavy pro patch 11.16

Nejlepší postavy pro patch 11.16

Reibl

Reibl

15. 8. 2021 16:00

Přehled postav s nejvyšším winratem v SoloQ.

Reklama

Po dvou týdnech se opět podíváme na nejlepší postavy pro jednotlivé linky. Jedná se o šampiony, kteří mají v rankedech největší winrate. Náš výběr má následující kritéria:

  • Platinum+, SoloQ, Patch 11.16
  • Nejvyšší winrate
  • Alespoň 2% pickrate
  • Zdroj dat: u.gg

Toplane

Nejlepší postavy pro patch 11.16

Náš přehled začneme tradičně na topu, kde se udála jedna větší změna. Tahm Kench sice stále dosahuje vysokého 51% winratu při 7,2% pickratu, na první příčky ale nedosáhl. Trůn obsadil Kled, který winrate vyhnal o něco výše než Wukong a Camille. Velmi lákavou kombinaci vysokého winratu a pickratu nemá jen Camille, ale i Sett. Rozhodně ho zkuste.


Jungle

Nejlepší postavy pro patch 11.16

Zdá se to jako věčnost, kdy se Rek’Sai naposledy objevila v našem přehledu. Dlouhou dobu nepopulární šampionka opět zažívá úspěch, což ostatně dokazuje velmi pěkný winrate okolo 51,8 %. První místo patří Fiddlesticksovi, třetí je pak Trundle. Zmínit můžeme ještě čtvrtého Jarvana IV, který má vysoký 9,9% pickrate.


Midlane

Nejlepší postavy pro patch 11.16

Na midu dlouhodobě nejvyššího winratu dosahují šampioni, se kterými si poradí i autofill hráči. Třeba Annie nedisponuje žádnou složitou mechanikou a Anivia je rovněž v základu velmi jednoduchá. Po 6. úrovni vás soupeř jen těžko pushne. Talon už může být pro mnohé složitější, zároveň ale dosáhl na nejvyšší pickrate z celé trojice.


Botlane

Nejlepší postavy pro patch 11.16

Botlinka se posledních pár týdnů točí okolo Ziggse a Ashe. Obě tyto postavy jsou velice silné a vidíme je i v profesionálních hrách. Kog’Maw oproti nim vyžaduje k úspěchu také vhodného support šampiona. Pojďme se ale podívat i na další dobré marksmany. V závěsu nalezneme Vayne s 51,5% winratem, Jhina s 51% winratem a pak Dravena, Sivir, Twitche, Samiru a Tristanu balancující na hraně 50 %..


Support

Nejlepší postavy pro patch 11.16

Malý rework Sony vystřelil tuto šampionku na první pozici v našem přehledu. Maokai a Blitzcrank se tak musejí spokojit s druhou a třetí pozicí. Zejména kombinace pickratu a winratu Sony a Blitze značí o jak silné supporty aktuálně jde. Daří se také Zyře, Zileanovi nebo třeba Rell.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama