Nejlepší postavy pro patch 11.14
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejlepší postavy pro patch 11.14

Nejlepší postavy pro patch 11.14

Reibl

Reibl

11. 7. 2021 13:00

Přehled postav s nejvyšším winratem v SoloQ.

Reklama

Po menší pauze se opět podíváme na nejlepší postavy pro jednotlivé linky. Jedná se o šampiony, kteří mají v rankedech největší winrate. Náš výběr má následující kritéria:

  • Platinum+, SoloQ, Patch 11.14
  • Nejvyšší winrate
  • Alespoň 2% pickrate
  • Zdroj dat: u.gg

Toplane

Nejlepší postavy pro patch 11.14

Unbench the Kench! Po menším reworku se Tahm Kench okamžitě usídlil nejen na pozici slušného supporta, ale i dobrého topaře. Ačkoliv je jeho pickrate oproti zbytku našeho výběru menší, zaslouží si své první místo i díky vysokému winratu. Druhá Camille a třetí Wukong patří mezi stálice na toplince. On minula se nám propadla například Riven, která si přesto drží vysoký 51,35% winrate.


Jungle

Nejlepší postavy pro patch 11.14

V jungli se velmi daří Trundlovi. Jeho picknutí rozhodně není žádný troll, winrate má totiž velmi slušný a síla šampiona se začíná projevovat i v profesionálních ligách. Zde občas narazíme i na Fiddlestickse. Zcela ikonickým soloQ pickem je pak Kha’Zix, který dokáže odchyceného soupeře vymazat ze Summoner’s Riftu během okamžiku. V jungli se také hraje Nocturne, jehož pickrate 8.9 % je nejvyšší ze zmíněných postav.


Midlane

Nejlepší postavy pro patch 11.14

Na midu vám můžeme doporučit trojici velmi rozdílných postav. Kayle se řadí ke scalujícím šampionům, kteří potřebují spoustu času k získání síly. Pokud vám takový styl hry vyhovuje, lze volit i Kassadina. Druhá Annie je zástupcem control mágů. V jednoduchosti je síla. Corki pak představuje silného marksmana hraného na midu. Obejde se bez pomoci supporta a disponuje obřím poškozením. Brzy se k němu přidá také Akshan.


Botlane

Nejlepší postavy pro patch 11.14

Dvě tradiční ADC v podobě Ashe a Vayne tentokrát předběhl mág hraný na botu. Není to nic nového, šampionů s magickým poškozením se na botu daří, zvláště pokud dokáží zabíjet miniony z dálky. Většinou ale neprojdou přes hranici 2% pickratu. Tuto formalitu splnil Ziggs s přehledem a právem si zasloužil první místo.


Support

Nejlepší postavy pro patch 11.14

Urychlíme vám čas potřebný pro dočtení článku. Využijeme k tomu Zileanovo E, které šampiona posunulo na pozici supporta s nejvyšším winratem. Druhá Sona se již nemusí ohlížet, Seraphine koncert byl zrušen a tato o poznání starší šampionka si může užívat klidu. Maokai mezitím dělá křoví, pardon spíše strom v pozadí. Třetí pozice rozhodně není špatná. Pokud hledáte jiné dobré šampiony, můžete sáhnout po Bardovi, Zyře a Sorace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama