Nejlepší postavy pro patch 10.6
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejlepší postavy pro patch 10.6

Nejlepší postavy pro patch 10.6

Reibl

Reibl

22. 3. 2020 13:00

Jaké postavy jsou nejlepší pro tento patch do SoloQ?

Reklama

Stejně, jako před 14 dny, se i dneska podíváme na nejlepší postavy pro jednotlivé linky. Jedná se o šampiony, kteří mají v rankedech největší winrate. Náš výběr má následující kritéria:

  • Platinum+, SoloQ, Patch 10.6
  • Nejvyšší winrate
  • Alespoň 2% pickrate
  • Zdroj dat: u.gg

Toplane

Nejlepší postavy pro patch 10.6

Úprava schopností Wukonga vystřelila tohoto šampiona na první místo, co se winratu topařů týče. To je nejspíše i důvod, proč Riot vydal hotfix, který se dotknul nejen pasivky, ale i dalších dvou jeho schopností. Za Wukongem nalezneme krom Kleda a Maokaie například Volibeara (52,31% winrate) a Poppy (51,86% winrate). Obě postavy se ale hrají relativně málo. Nejčastějším úspěšným pickem je tedy až Garen s 51,67% winratem a téměř 11% pickratem.


Jungle

Nejlepší postavy pro patch 10.6

V jungli se z největšího úspěchu těší Nunu s Willumpem. Na prvních příčkách je však situace značně vyrovnaná. Okolo 52% winratu se drží hned několik postav. Z těch populárnějších můžeme zmínit například Elise (51,61% winrate, 11,2% pickrate) a Zaca (51,24% winrate a 10,5% pickrate). Reworknutý Wukong se též hraje v jungli a s 51,68% winratem na tom rozhodně není špatně.


Midlane

Nejlepší postavy pro patch 10.6

Dlouhou dobu jsme Nocturna do naší grafiky nemohli zařadit kvůli nízkému pickratu. Tento šampion je ale každým patchem více populární a nyní se konečně dostal přes 2% hranici. Pokud si na Nocturna nevěříte, můžete zkusit tradičnější midaře, jako je Talon nebo Katarina. Z dalších, více hraných a zároveň úspěšných šampionů, lze vybrat Dianu (51,97% winrate) a Kassadina (51,34% winrate).


Botlane

Nejlepší postavy pro patch 10.6

Botu stále vévodí Senna a Miss Fortune. K nim proklouzl Yasuo, který se též dostal na 2% pickrate. V případě dobré týmové kompozice lze volit i Kog’Mawa. Jeho winrate dosáhl až na 53,44 %, ovšem hraje se velmi málo (1,2% pickrate). Sázkou na jistotu tak může být ještě Vayne. Ta v tomto patchi aktuálně má 51,50% winrate a slušný 13,5% pickrate.


Support

Nejlepší postavy pro patch 10.6

Jako poslední tu máme supporty. Těm vévodí trojice Sona, Nami a Bard. Všichni tři dosáhli podobného winratu a téměř nulového banratu. Lidem evidentně nestojí tito supporti za ban, přitom dokáží hru potahat. Na dalších pozicích nalezneme například Jannu s 52,47% winratem a Tarica s 51,91% winratem.

To je pro tento týden vše. Příští neděli se podíváme na nejhranější postavy pro patch 10.6.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama