Nejlepší postavy pro patch 10.25
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejlepší postavy pro patch 10.25

Nejlepší postavy pro patch 10.25

Reibl

Reibl

13. 12. 2020 15:30

Poslední letošní přehled nejlepších postav je tu.

Reklama

Stejně, jako před 14 dny, se i dneska podíváme na nejlepší postavy pro jednotlivé linky. Jedná se o šampiony, kteří mají v rankedech největší winrate. Náš výběr má následující kritéria:

  • Platinum+, SoloQ, Patch 10.25
  • Nejvyšší winrate
  • Alespoň 2% pickrate
  • Zdroj dat: u.gg

Poznámka: Vzhledem k reworku předmětů a celkově menšímu počtu ranked her v platinum+ se může stát, že někteří zmínění šampioni dosahují až extrémních winratů. Berte proto tuto statistiku s větším odstupem.


Toplane

Nejlepší postavy pro patch 10.25

Poslední patch konečně malinko zamíchal kartami na topu. První místo přebral Malphite. Jeho drobný posun není tak působivý oproti Pantheonovi. Rovněž Darius dosáhl slušného winratu, který se napříč topaři více zarovnal. Minule jsme mohli zpozorovat hodnoty dosahující až 54 % s několika postavami s 53% winratem. Teď toho dosahuje pouze první Malphite. Na topu se dále daří Rengarovi, Volibearovi, Quinn a řadě dalších.


Jungle

Nejlepší postavy pro patch 10.25

Nesmíme samozřejmě opomenout postupnou změnu jungle mety, kde se prostřídaly všechny tři postavy. Na pověstný trůn dosáhl Olaf. Za ním se drží Fiddlesticks a Ivern. Nunu a Kha’Zix stále patří mezi dobré junglery v aktuální metě. Nejvíce tak na poslední patch doplatil Kayn. Jeho winrate se propadl na 46,8 %.


Midlane

Nejlepší postavy pro patch 10.25

Froggen musí mít úsměv na tváři. Anivia je opět v metě, a kromě midu se s ní občas setkáte i v roli supporta. Jednalo se o postavu, jenž zasáhl rework předmětů tím špatným koncem. Poslední aktualizace situaci změnila. Na midu se stále hraje hodně postav. Mimo Galia a Ekka se daří také Annie, Seraphine, Aurelion Solovi a Morganě.


Botlane

Nejlepší postavy pro patch 10.25

Postupné úpravy předmětů s kritickým poškození posouvají metu marksmanů. Těm již nedominuje Jhin a Ashe, ačkoliv se s nimi rovněž setkáte. První místo po dlouhé době ukořistila Tristana. Na záda jí dychají Vayne a Kai’sa. Chybu neuděláte ani při zvolení Miss Fortune, Dravena nebo Twitche.


Support

Nejlepší postavy pro patch 10.25

Mezi supporty rovněž nalezneme několik změn. Janna v grafice zůstala, ačkoliv si pohoršila o příčku na úkor Nami. Třetí Lulu sesadila Leonu. Zdá se, že tradiční supporti, kteří chrání své carry převažují nad agresivními tanky šampiony. Vysoko totiž nalezneme i Seraphine a Sonu. Leona spadla až na desátou příčku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama