Nejlepší postavy pro patch 10.24
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejlepší postavy pro patch 10.24

Nejlepší postavy pro patch 10.24

Reibl

Reibl

29. 11. 2020 15:00

Nové předměty stále hýbou s metou. Jací šampioni aktuálně patří mezi nejlepší?

Reklama

Stejně, jako před 14 dny, se i dneska podíváme na nejlepší postavy pro jednotlivé linky. Jedná se o šampiony, kteří mají v rankedech největší winrate. Náš výběr má následující kritéria:

  • Platinum+, SoloQ, Patch 10.24
  • Nejvyšší winrate
  • Alespoň 2% pickrate
  • Zdroj dat: u.gg

Poznámka: Vzhledem k reworku předmětů a celkově menšímu počtu ranked her v platinum+ se může stát, že někteří zmínění šampioni dosahují až extrémních winratů. Berte proto tuto statistiku s větším odstupem.


Toplane

Nejlepší postavy pro patch 10.24

Situace na topu se lehce uklidnila po minulém patchi. Ačkoliv stále dominují 3 postavy ve složení Shen, Malphite a Kayle, jejich winrate lehce klesl. Kayle zůstává jedním z mála topařů, která nestaví tanky předměty. Daří se jí dobře scalovat a využívat nové ofenzivní předměty. Jinak dominují tanci a bruiseři. Mezi další nejlepší topaře patří Sion, Poppy, Quinn, Kled a Camille.


Jungle

Nejlepší postavy pro patch 10.24

Minulý patch dominoval Amumu. Ten konečně po nerfech spadl o několik příček a výše nalezneme Nunua, Kayna a Kha’Zixe. Daří se také Rammusovi s Udyrem a Olafovi. Mezi úspěšnými junglery tak nenalezneme mnoho AP šampionů. Nejlépe je na tom Fiddlesticks s 51% winratem.


Midlane

Nejlepší postavy pro patch 10.24

Mid stále patří mezi nejrůznorodější pozice. Vyzdvihnout můžeme dominanci Fizze. Jinak hráči berou velkou řadu postav a pickrate se většinou pohybuje do 2 %. Galio i Ekko se zdají silní, stejné tak Viktor, který dosahuje podobných výsledků. Na midu se hraje i Kayle nebo třeba Pyke.


Botlane

Nejlepší postavy pro patch 10.24

Na botu stále dominuje Jhin. Na záda mu dýchá Miss Fortune a s odstupem Vayne, Tristana a Kai’Sa. Pohoršila si Samira a také Ashe. Obě šampionky jsou přesto velmi silné. Hodně marksmanů má menší jak 50% winrate a dominuje pouze malá skupina zmíněných postav.


Support

Nejlepší postavy pro patch 10.24

Oproti minulému patchi si nejlepší supporti pouze proházeli pozice. Janna, Maokai a Leona zůstávají na předních příčkách, co se winratu týče. V grafice kvůli nízkému pickratu neuvádíme Zileana, nicméně ho můžete zkusit. Mezi další dobré supporty v aktuální metě se řadí Nami, Bard a Sona.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama