Nejlepší postavy pro patch 10.23
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejlepší postavy pro patch 10.23

Nejlepší postavy pro patch 10.23

Reibl

Reibl

15. 11. 2020 13:30

Rework předmětů změnil winrate u řady postav. Které z toho vyšly nejlépe?

Reklama

Stejně, jako před 14 dny, se i dneska podíváme na nejlepší postavy pro jednotlivé linky. Jedná se o šampiony, kteří mají v rankedech největší winrate. Náš výběr má následující kritéria:

  • Platinum+, SoloQ, Patch 10.23
  • Nejvyšší winrate
  • Alespoň 2% pickrate
  • Zdroj dat: u.gg

Poznámka: Vzhledem k reworku předmětů a celkově menšímu počtu ranked her v platinum+ se může stát, že někteří zmínění šampioni dosahují až extrémních winratů. Berte proto tuto statistiku s větším odstupem.


Toplane

Nejlepší postavy pro patch 10.23

Mezi nejlepší topaře aktuálně patří dva tanci Malphite a Shen. Oba disponují velmi silnou ultimátkou a mohou kupovat mnoho defensivních předmětů. Doplnila je Kayle, jenž dobře scaluje a může využívat jak nové AP, tak attack speed předměty. Z grafiky jsme vynechali Poppy, která by za vyššího pickratu obsadila třetí místo s 55,67% winratem. Dále můžeme zmínit Maokaie, Cho’Gatha a Teema. Všichni s přehledem dosáhli na 53% winrate.


Jungle

Nejlepší postavy pro patch 10.23

Aktuálním rekordmanem ve winratu se stává Amumu, který dosáhl na 59,9 %. Na zádá mu dýchá Nunu. Malý pickrate vyřadil z grafiky Rammuse, Munda a Skarnera. Až za nimi se nachází Hecarim. Velice dobře je na tom Kha’Zix s 53,5% winratem a 8,8% pickratem.


Midlane

Nejlepší postavy pro patch 10.23

Rovněž na midu jsme museli kvůli našim pravidlům přeskočit pár postav. Jedná se o Kayle, Malphita, Annie a Malzahara. Všechny tyto postavy dosahují vysokého winratu, ale hrají se zřídka kdy. První místo u nás nakonec obsadil Fizz. Následuje ho Ekko a Viktor. Jeho winrate spadl po hotfixu, který musel Riot vydat. Mágové s burstem aktuálně dominují a vysoko můžeme spatřit i Dianu nebo Galia.


Botlane

Nejlepší postavy pro patch 10.23

Na botu je situace o něco klidnější. Výsledný 53,38% winrate v podání Jhina není tak vysoký, jako u nejlepších postav na jiných linkách. Jhin byl silný již před patchem a své místo si nadále drží. Druhá Samira a třetí Miss Fortune ztrácejí co do pickratu. Dále nalezneme Ashi a Vayne.


Support

Nejlepší postavy pro patch 10.23

Nejméně postihl rework předmětů supporty. Leona dosahuje celkem standardního winratu 52,5 % a Janna je na tom velmi podobně. Nově mezi silné supporty krom můžeme zařadit i Branda s 51,48% winratem a 4,3% pickratem. Vysoko se drží Maokai, Zyra, Alistar a například Bard.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama