Nejlepší postavy pro patch 10.22
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejlepší postavy pro patch 10.22

Nejlepší postavy pro patch 10.22

Reibl

Reibl

1. 11. 2020 14:30

Které postavy mají na konci sezóny největší winrate?

Reklama

Stejně, jako před 14 dny, se i dneska podíváme na nejlepší postavy pro jednotlivé linky. Jedná se o šampiony, kteří mají v rankedech největší winrate. Náš výběr má následující kritéria:

  • Platinum+, SoloQ, Patch 10.22
  • Nejvyšší winrate
  • Alespoň 2% pickrate
  • Zdroj dat: u.gg

Toplane

Nejlepší postavy pro patch 10.22

Kayle jsme mohli spatřit mezi nejlepšími postavami již minulý patch. Její třetí místo poslední aktualizace přetavila v první příčku. Wukong se Singedem si pohoršili na úkor tanků Maokaie a Poppy. Velmi oblíbeným a úspěšným topařem nadále zůstává Shen. Fiora si rovněž vede dobře a dosahuje slušného 51,75% winratu.


Jungle

Nejlepší postavy pro patch 10.22

Minulý patch dosáhl nejlepšího winratu v našich statistikách Karthus. Toho teď vystřídal Amumu následovaný Kha’Zixem. Zejména Karthus si hodně pohoršil a jeho winrate spadl pod 50 %. Fiddlesticks se drží relativně vysoko hned za dvojicí Nunu & Willump. Špatně na tom není ani Rek’Sai a Vi. Obě šampionky nalezneme těsně za Fiddlem.


Midlane

Nejlepší postavy pro patch 10.22

Marně bychom na prvních dvou místech hledali změny. Annie a Galio stále patří k nejlepším midařům Třetí místo ovšem ukradl Vel’Koz. Postav z Voidu je v dnešní topce zkrátka hodně. Stále však platí, že na midu se hraje opravdu hodně postav. Je tedy z čeho vybírat a závisí na vašich schopnostech a týmové kompozici.


Botlane

Nejlepší postavy pro patch 10.22

Na botu se stále výš dostává Jinx. Tentokrát obsadila druhé místo a na první Miss Fortune ztrácí jen pár desetinných bodů. Spolu s Jhinem a Ashe patří k nejlepším marksmankám. Hodně si pohoršila Samira, která minulý týden obsadila třetí místo.


Support

Nejlepší postavy pro patch 10.22

Dle winratu se nejlepším supportem opět stává Janna. Následuje ji Maokai. Tento tank většinu her míří na horní linku, ale spatřit ho můžeme i na druhé straně mapy. Má totiž k dispozici řadu schopností s omezením pohybu a heal na pasivce. Třetí Bard těsně překonal Tarica s Brandem. Daří se i Sorace a Alistarovi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama