Nejlepší postavy pro patch 10.18
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejlepší postavy pro patch 10.18

Nejlepší postavy pro patch 10.18

Reibl

Reibl

6. 9. 2020 12:00

Jaké postavy mají největší winrate v SoloQ po posledním patchi?

Reklama

Stejně, jako minulý patch, se i dneska podíváme na nejlepší postavy pro jednotlivé linky. Jedná se o šampiony, kteří mají v rankedech největší winrate. Náš výběr má následující kritéria:

  • Platinum+, SoloQ, Patch 10.18
  • Nejvyšší winrate
  • Alespoň 2% pickrate
  • Zdroj dat: u.gg

Toplane

Nejlepší postavy pro patch 10.18

Nerf Shena zamíchal paořadím u nejúspěšnějších topařů. Na prvním místě se umístil Kled. Tento šampion nepatří mezi ty nejjednodušší, ale odmění vás při správném zahrání na lince i v týmových soubojích. Zmíněný Shen se propadl až na sedmou příčku. Více se daří krom Quinn a Maokaie například Singedovi a Urgotovi. Ještě většího winratu (53,06 %) dosahuje Hecarim. Do grafiky ho ovšem neuvádíme kvůli velmi nízkému playratu na této pozici.


Jungle

Nejlepší postavy pro patch 10.18

K Hecarimovi se ještě vrátíme. Minulý patch zastával tento šampion první místo ve winratu junglerů. Stále je na tom dobře a mezi hranými postavami patří mezi špičku. V absolutních číslech ho ovšem předběhli Nunu s Willumpem, Rek’Sai, Karthus a například Fiddlesticks. Blízko těmto postavám se drží i Kha’Zix. Jeho dominance ovšem již není tak velká.


Midlane

Nejlepší postavy pro patch 10.18

Talona a Annie vidíme mezi nejúspěšnějšími midaři poměrně často. Annie je velmi silným mágem. Nemá prakticky žádné složité mechaniky, přesto dokáže ovládnout úvodní fázi na lince i týmové souboje díky plošnému CC. Síla Talona spočívá v přesunu po mapě. Rychlé sebrání minionů na lince a přesun na boční linky dokáže ovlivnit úvodní i prostřední fázi hry. Vítězem je ovšem Katarina, její potenciál k obehrání soupeře a mobilita zkrátka dělá své.


Botlane

Nejlepší postavy pro patch 10.18

Na botu se opět meta pomalu mění. Postupné nerfy Caitlyn budou nejspíše pokračovat a na vrchol se tím pádem derou další marksmani. Situace s winratem je zde velmi vyrovnaná. Nejlepší Miss Fortune má “pouze” 51,58% winrate a další šampioni jsou pozadu v řádu pouhých desetin procent. Kromě trojice Miss Fortune, Senna a Caitlyn stále platí, že mezi silná ADC patří Jhin, Draven, Ashe a Jinx.


Support

Nejlepší postavy pro patch 10.18

Trojice nejlepších supportů se mění každým patchem. Obecně ale jde o přibližně osm postav, které jsou nejsilnější. Tentokrát vyšla řada na Jannu, Lulu a Barda. To nic nemění na faktu, že jim na záda dýchá Soraka, SonaNami, Blitzcrank a například Taric. Velmi si pohoršila Lux, které winrate spadl o více jak dvě procenta. Na druhou stranu se jako support začíná prosazovat Pantheon.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama