Nejlepší postavy pro patch 10.16
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejlepší postavy pro patch 10.16

Nejlepší postavy pro patch 10.16

Reibl

Reibl

9. 8. 2020 13:00

Jaké postavy mají v soloQ nejvyšší winrate?

Reklama

Stejně, jako před 14 dny, se i dneska podíváme na nejlepší postavy pro jednotlivé linky. Jedná se o šampiony, kteří mají v rankedech největší winrate. Náš výběr má následující kritéria:

  • Platinum+, SoloQ, Patch 10.16
  • Nejvyšší winrate
  • Alespoň 2% pickrate
  • Zdroj dat: u.gg

Toplane

Nejlepší postavy pro patch 10.16

Top si za posledních 14 dní neprošel velkou změnou. Shen je stále velmi silný a daří se i Maokaiovi. Zajímavou alternativou na top může být Quinn, která pravidelně dosahuje na vysoký winrate. Mezi další silné a často hrané postavy můžeme zařadit například Fioru Camille.


Jungle

Nejlepší postavy pro patch 10.16

V přehledu nejlepších junglerů nám zmizel Kha’Zix a Karthus. Oba si pohoršili o několik příček. Vystřídalo je duo Hecarim a Evelynn. Hecarima si všímají i profesionální celky a začíná se hrát v nejvyšších ligách. Totéž zatím neplatí o Evelynn, která vyniká převážně v SoloQ. Daří se Rengarovi, ačkoliv je jeho pickrate relativně malý.


Midlane

Nejlepší postavy pro patch 10.16

Na midu se daří roamujícím šampionům. Jak Talon, tak i Galio dokáží ovlivnit průběh hry na bočních linkách. Všechny postavy ovšem spojuje relativně nízký playrate. Hráči častěji volí spíše Zeda, Katarinu a Ahri. Těmto postavám se rovněž daří a mají vyšší playrate.


Botlane

Nejlepší postavy pro patch 10.16

Caitlyn je nyní jedna z nejsilnějších ADC ve hře. Winrate, pickrate i banrate dosahuje vysokých hodnot. Podobně je na tom Ashe, která je kolikrát druhou nejlepší volbou. Mezi tyto šampionky se vměstnal pouze Kog’Maw. Vysokého winratu dále dosahují Jhin, Jinx, Senna a Draven.


Support

Nejlepší postavy pro patch 10.16

Mezi silné supporty patří již pár týdnů Sona, Bard, Janna, Taric a Soraka. K těmto postavám se nyní přidala i Lux. Je to také kvůli strategii výběru Lux a Sony na bot. Tyto šampiony poskytují dobrý scaling, dostatek CC, poškození a především štíty. Je proto těžké je zabít v úvodní fázi hry. V té pozdější potom dokáží s předměty rozdat hodně poškození.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama