Nejlepší postavy pro patch 10.15
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejlepší postavy pro patch 10.15

Nejlepší postavy pro patch 10.15

Reibl

Reibl

26. 7. 2020 12:00

Jakým postavám se nejvíce daří na aktuálním patchi?

Reklama

Stejně, jako před 14 dny, se i dneska podíváme na nejlepší postavy pro jednotlivé linky. Jedná se o šampiony, kteří mají v rankedech největší winrate. Náš výběr má následující kritéria:

  • Platinum+, SoloQ, Patch 10.15
  • Nejvyšší winrate
  • Alespoň 2% pickrate
  • Zdroj dat: u.gg

Toplane

Nejlepší postavy pro patch 10.15

Minulý patch jsme měli na špici nejúspěšnějších topařů Maokaie a Singeda. Poslední aktualizace ale posílila pasivku Shena. Jeho štít je nyní o 20 bodů větší. Přesně taková maličkost stačila, aby se Shen dostal na první místo. Jeho pickrate je rovněž dost vysoký. Mezi další hrané a zároveň úspěšné šampiony patří například Camille a Darius.


Jungle

Nejlepší postavy pro patch 10.15

Mnoho lidí to následující informaci neuslyší rádo, přesto je tomu tak. Karthus je opět silným junglerem. Svědčí o tom i jeho přítomnost v profesionálních zápasech. Stejně tak je tomu s Kha’Zixem. Volibear patří mezi dobré junglery již delší dobu a lidé si toho jsou vědomi. Vysloužil si totiž vysoký 27% banrate. Dále v pořadí nalezneme Fiddlestickse, Nunua s Willumpem, Elise a Vi.


Midlane

Nejlepší postavy pro patch 10.15

Na midu se prakticky nic nemění. Annie a Galio zůstávají na předních příčkách stejně, jako minulý patch. Talona zde vystřídala Katarina. Do naší grafiky se nevešlo několik postav, které mají menší jak 2% pickrate, přesto je můžeme zmínit. Jedná se o Pyka, Aurelion Sola, Karthuse a Nocturna. Všichni tito šampioni dosahují více než 53,4% winratu. Hrají se ale jen zřídka.


Botlane

Nejlepší postavy pro patch 10.15

Velký dosah základních útoků se jeví jako dobrá volba pro aktuální metu. Tuto vlastnost totiž sdílí Caitlyn s Ashe. Obě šampionky si vedou velmi dobře jak s winratem, tak pickratem. Dravena tak často oproti první dvojici neuvidíte. Dobrou volbou můžou být i Jinx, Senna, Kog’Maw a Jhin. Všechny tyto postavy mají přes 50,75% winrate.


Support

Nejlepší postavy pro patch 10.15

Z minulého patche zůstal mezi nejlepší trojicí supportů pouze Bard. Tohoto šampiona můžete rovněž potkat mimo soloQ i v profesionálních zápasech, což svědčí o jeho síle. Tarica nám vystřídala Sona, Soraku zase Janna. Pro úplně všechny zmíněné postavy platí více jak 51,9% winrate. Netradičním, přesto dobrým pickem na supporta může být Maokai a Galio. Oba se drží vysoko s výborným winratem, ale jejich pickrate se pohybuje okolo 1,1 %.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama