Nejlepší postavy pro patch 10.13
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejlepší postavy pro patch 10.13

Nejlepší postavy pro patch 10.13

Reibl

Reibl

28. 6. 2020 16:00

Jaké postavy v tomto patchi mají nejvyšší winrate?

Reklama

Stejně, jako před 14 dny, se i dneska podíváme na nejlepší postavy pro jednotlivé linky. Jedná se o šampiony, kteří mají v rankedech největší winrate. Náš výběr má následující kritéria:

  • Platinum+, SoloQ, Patch 10.13
  • Nejvyšší winrate
  • Alespoň 2% pickrate
  • Zdroj dat: u.gg

Toplane

Nejlepší postavy pro patch 10.13

Tradičně začneme na topu. Quinn se po pár aktualizacích dostala na první místo a krom jejího winratu roste i pickrate. Ačkoliv je tato šampionka dobrá v určitých situacích proti konkrétním topařům, nejde o univerzální postavu. Na druhém místě nalezneme Singeda, který je na tom velmi podobně. Třetí Wukong se hraje z těchto postav nejčastěji a lze ho tak nejvíce doporučit. Mezi úspěšné topaře můžeme zařadit i Shena a Maokaie.


Jungle

Nejlepší postavy pro patch 10.13

Mezi nejúspěšnější junglery se opět probojoval Nunu s Willumpem. Může za to i nedávný buff tohoto dua. První místo aktuálně drží Volibear a dobře si vede i Rek’Sai. Fiddlesticks byl tímto odsunut na čtvrtou příčku, následován Vi a Shacem.


Midlane

Nejlepší postavy pro patch 10.13

Minulý patch jsme měli složení nejlepších midařů velice obdobné. Pouze druhého Galia vystřídal Vel’Koz. Annie i Talon zůstávají. Mezi další dobré midaře lze dle statistik zařadit Ahri, Katarinu a Kassadina. Všichni dosahují nadprůměrného winratu přes 51 %.


Botlane

Nejlepší postavy pro patch 10.13

Popularita i úspěšnost Jhina se posledních několik patchů stabilně zvyšovala. Nyní se tento marksman dostal na první místo a patří mezi jedny z nejlepších ADC. Daří se také Dravenovi a Kog’Mawovi. Propadla se například Miss Fortune a ani populární Ezreal na tom není nejlépe.


Support

Nejlepší postavy pro patch 10.13

Nakonec zde máme supporty. Nejvyšší winrate si stále drží Bard následovaný Jannou. Tento rozdíl ve winratu se ovšem zmenšuje a ani třetí Sona není o moc pozadu. Vysoký winrate si nadále drží i Soraka, Lulu a Blitzcrank.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama