Nejlepší postavy pro patch 10.10
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejlepší postavy pro patch 10.10

Nejlepší postavy pro patch 10.10

Reibl

Reibl

17. 5. 2020 12:30

Jaké postavy nejčastěji slaví úspěch v SoloQ?

Reklama

Stejně, jako před 14 dny, se i dneska podíváme na nejlepší postavy pro jednotlivé linky. Jedná se o šampiony, kteří mají v rankedech největší winrate. Náš výběr má následující kritéria:

  • Platinum+, SoloQ, Patch 10.10
  • Nejvyšší winrate
  • Alespoň 2% pickrate
  • Zdroj dat: u.gg

Toplane

Nejlepší postavy pro patch 10.10

Na nejvyšších příčkách s nejlepším winratem se i tento týden často objevují postavy s malým pickratem. Jako příklad může posloužit Singed, jehož procento vítězných her je ze všech topařů největší. Do her ho však volí jen hrstka lidí. Častěji se potkáte s Wukongem a Urgotem. Mezi úspěšné a častěji hrané topaře se pak řadí například Maokai, Shen a Malphite.


Jungle

Nejlepší postavy pro patch 10.10

Mezi linkami se daří stále dvojici Nunu a Willump. Rework pak prospěl Fiddlesticksovi, jenž se probojoval na druhou příčku. Dále nalezneme Rengara a například Shaca. Nejhranější úspěšné junglery pak zastupuje Kayn a Graves.


Midlane

Nejlepší postavy pro patch 10.10

Nejlepším midařem s více jak 2% pickratem je zatím Talon, který dosáhl na 52,85% winrate. Následuje Annie a Katarina. V těsném závěsu je Cassiopeia a Galio. Obecně se teď dle statistik bere na mid hodně různých postav. Pickrate nejhranější Syndry se totiž pohybuje okolo 10 %.


Botlane

Nejlepší postavy pro patch 10.10

V případě, že Yasuo není v banu, září na botlince. Toto tvrzení platí již několik patchů a není tomu ani tentokrát jinak. Vzhledem k 2,4% pickratu si ho ale trumfne vzít jen málokdo. Druhé místo obsadil Twitch, ale zajímavější je na třetí pozici Ashe. Tato marksmanka totiž dosáhla na slušný pickrate a zároveň obsadila 3. místo, co se winratu týče. Nezbývá než čekat, jak s winratem zamávají plánované balanční úpravy ADC.


Support

Nejlepší postavy pro patch 10.10

O pozici nejlepšího supporta se tento patch pere Bard s Jannou. Jejich winrate i pickrate je dost podobný. Třetí Soraka ztrácí přibližně jedno procento ve winratu. Dobrou volbou se i nadále zdá Sona a Lulu. Obě šampionky mají okolo 51,5% winratu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama