Nejhranější šampioni v ranked hrách - duben 2017
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejhranější šampioni v ranked hrách - duben 2017

Nejhranější šampioni v ranked hrách - duben 2017

Little Panda

Little Panda

16. 4. 2017 11:55

Kteří šampioni jsou hráčů nejoblíbenější? Podívejte se sami!

Reklama

Stejně jako před měsícem, se i v tomto článku podíváme na to, kteří šampioni jsou v tuto chvíli nejpopulárnější a také, jak jsou momentálně úspěšní. Pokud pravidelně hráváte ranked hry, určitě na ně často narážíte. Jde totiž o nejčastější picky šampionů za poslední měsíc. Statistiky jsou převzaty ze všech úrovní ranked her - od Bronze až po Challenger a v potaz jsme brali nejhranější mapu Summoner's Rift. Pokud tedy nevíte, jak na rankedy, tento článek by vám mohl pomoci.

V následující tabulce najdete šampiony seřazené popularity (procentulní počet her, ve kterých se vyskytují) a také s poměrem výher / proher (winrate). Tabulka může být velmi jednoduchou sondou do současné metagame. Určitě vám také může pomoci, když nevíte, jakého šampiona vybrat. Zkrátka pokud sáhnete po některém z deseti šampionů, které lidé hrají nejčastěji, určitě neuděláte chybu.

ŠAMPION

POPULARITA

WINRATE

Lucian 39,5% 52,4%
Lee Sin 39,2% 49,2%
  Thresh 34% 48,5%
Ezreal 28% 46,6%
Caitlyn 25,5% 50,3%
Ahri 22% 54,2%
Vayne 20,2% 49,3%
Lulu 19,1% 51,6%
Yasuo 15,6% 49,9%
Blitzcrank 15,2% 52,7%

V dnešní tabulce máme 4 nováčky - Lulu, Ahri, Luciana a Yasua, kteří tak nahradili Jhina, Varuse, Miss Fortune a Gravese. Jhin a Graves dostali pár nerfů a jejich oblíbenost mírně klesla. (Graves je na 12. místě).

Velké změny lethality a Botrku (Blade of the Ruined King) vyhouply Luciana až na první místo mezi nejoblíbenějšími hrdiny. Pro více informací se podívejte na náš článek ZDE.

Lulu se po debutu v LCS, kdy ji hráči brali jako counterpick proti malzahar supportovi zabydluje na botu více a více a tentokrát jí to stačilo 8. místo. Její winrate je také velice slušný (51,6%). Čili pokud hrajete supporty a ještě jste Lulu nezkoušeli, je na čase to změnit.

Tabulku pak tradičně doplňují Lee Sin a Thresh a Blitzcrank. Jedná se o velice oblíbené a zábavné šampiony. Blitzcrank je celkově nejvíce hraným supportem na nižším elu.

A co vy? Dejte nám vědět, kdo je podle vás nejhranější šampion a jak často ho potkáváte!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama