Nejhranější postavy pro patch 11.9
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejhranější postavy pro patch 11.9

Nejhranější postavy pro patch 11.9

Reibl

Reibl

9. 5. 2021 15:00

Přehled nejhranějších postav je zpět, tentokrát pro aktuální patch 11.9.

Reklama

Nejnovější patch 11.9 je s námi už přes týden. Dnes se podíváme, které postavy hráči nejčastěji berou na jednotlivé linky v SoloQ. Náš výběr má následující kritéria:

  • Platinum+, Solo, Patch 11.9
  • Nejvyšší pickrate
  • Zdroj dat: u.gg

Toplane

Nejhranější postavy pro patch 11.9

Pozici nejhranějšího topaře si pro sebe urval největší boss. Sett předčil Shena i Daria. Volit mezi těmito šampiony můžete libovolně dle svých i týmových preferencí. Všichni totiž dosahují velmi slušného winratu. Dobře je na tom i Aatrox, Gnar a Riven. Z AP postav se tradičně na topu nejvíce hraje Mordekaiser, ačkoliv popularita Gwen stále roste.


Jungle

Nejhranější postavy pro patch 11.9

Ačkoliv na probíhajícím MSI potkáte Lee Sina spíše na solo linkách, v SoloQ se stále častěji hraje v jungli. Toto tradiční prostředí stálici v jungli velmi sedí. Jeho winrate byl v průběhu roku daleko menší, ačkoliv patřil dlouhou dobu mezi nejhranější junglery. Právě teď je tedy ideální chvíle oprášit mechaniky kopu. Druhá Diana si s winratem velmi pohoršila, přesto si udržela popularitu. Hecarima vystřídal Kayn, za což vděčíme i nerfu Chemtanku.


Midlane

Nejhranější postavy pro patch 11.9

Drobná změna na midu se týká hlavně Yoneho. Toho těsně vystřídala Katarina. Celá trojice doplněná o Sylase a Zeda si drží vyrovnaný 50% winrate. Budete tedy velmi záležet na vašich schopnostech a umu s konkrétní postavou.


Botlane

Nejhranější postavy pro patch 11.9

Botlinka se za poslední patch vůbec nezměnila, co se nejhranějších postav týče. První trojice je identická. Kai’Sa si drží prakticky stejný winrate, Ezreal si lehce pohoršil a vítězně tak z poslední aktualizace vzešla Jinx. Ta si polepšila o půl procentního bodu. Už tak vysoký winrate navýšila na 52,22 %. Na čtvrtém místě máme Jhina, který musí být svým umístěním jistě velmi potěšen.


Support

Nejhranější postavy pro patch 11.9

Také u supportů nenastala změna. Thresh, Lulu a Senna si drží i většinu statistik, ačkoliv například Lulu dostala buff. Opět můžeme zmínit například Leonu, Alistara a Karmu. Všichni tito šampioni se hrají relativně často.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama