Nejlepší postavy pro patch 11.1
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejlepší postavy pro patch 11.1

Nejlepší postavy pro patch 11.1

Reibl

Reibl

10. 1. 2021 16:00

Kterým postavám se v nové sezóně daří nejvíce?

Reklama

V nové sezóně se opět podíváme na nejlepší postavy pro jednotlivé linky. Jedná se o šampiony, kteří mají v rankedech největší winrate. Náš výběr má následující kritéria:

  • Platinum+, SoloQ, Patch 11.1
  • Nejvyšší winrate
  • Alespoň 2% pickrate
  • Zdroj dat: u.gg

Toplane

Nejlepší postavy pro patch 11.1

Nejlepším topařem se aktuálně stal Darius, jehož winrate předčil všechny ostatní šampiony na této lince. Úspěch Daria zdůrazňuje i vysoký pickrate 9,4 %. Druhé místo obadila Quinn následovaná Cho’Gathem. Na topu se dále velmi daří Wukongovi, Poppy, Garenovi a například Camille.


Jungle

Nejlepší postavy pro patch 11.1

Nejvyššího winratu v jungli dosáhl Ivern, tradičně se dostalo i na Nunua. Překvapením pro někoho může být Elise. AP jungleři obecně zažívají lepší období. Vysoko se totiž umístil také Karthus a Fiddlesticks.


Midlane

Nejlepší postavy pro patch 11.1

Pantheona a Annie určitě berte s rezervou. Ačkoliv se jedná o silné šampiony, jejich pickrate je velmi nízký. Hvězdou posledních patchů je samozřejmě Anivia, která zažívá návrat do SoloQ mety. Na midu sa s vysokým pickratem dále daří Fizzovi, Galiovi, Dianě a Ekkovi.


Botlane

Nejlepší postavy pro patch 11.1

Meta na botu se hodně ustálila a krom nástupu galeforce předmětu se moc nezměnilo za poslední týdny. Jhin je stále na vrcholu a následuje ho těsně Vayne s Kai’Sou. Velmi dobře je na tom i Tristana, která doplňuje zmíněnou trojici marksmanů s 51% winratem.


Support

Nejlepší postavy pro patch 11.1

Maokai se postupně probíjel na vyšší příčky mezi supporty, první místo ale ukořistil až nyní. Premiéru zažívá v naší grafice Seraphine, jde o její první vystoupení mezi třemi nejlepšími supporty. Třetí místo pak ukořistil Shaco, který se o setin procenta pere s Bardem. Vysoký winrate mají i starší, tradičnější supporti. Jmenujme například Blitzcranka a Threshe.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama