Nejhranější postavy pro patch 10.5
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejhranější postavy pro patch 10.5

Nejhranější postavy pro patch 10.5

Reibl

Reibl

15. 3. 2020 14:15

Jaké postavy hráči nejčastěji volí do rankedů?

Reklama

Nejnovější patch 10.5 je s námi už přes týden. Dnes se podíváme, které postavy hráči nejčastěji berou na jednotlivé linky v SoloQ. Náš výběr má následující kritéria:

  • Platinum+, SoloQ, Patch 10.5
  • Nejvyšší pickrate
  • Zdroj dat: u.gg

Toplane

Nejhranější postavy pro patch 10.5

Nejčastěji volí hráči na top AD bruisery. Garen i Darius se navíc pyšní relativně dobrým winratem. Nejnovější šampion Sett je na tom o trochu hůř. Z AP postav nalezneme nejvýše Mordekaiser s 10% pickratem. Zajímavostí je často braný Aatrox, který má ovšem jen 47% winrate.


Jungle

Nejhranější postavy pro patch 10.5

Mezi linkami nejčastěji narazíte na známou trojici Lee Sin, Elise a Jarvan. Všichni tři šampioni mají potenciál ovlivnit hru již od začátku. Velké popularitě se těší již pár patchů také Zac (11,2% pickrate) a Ekko (10,6% pickrate). Krom Lee Sina, je pickrate u hodně postav podobný a stejně tak i winrate.


Midlane

Nejhranější postavy pro patch 10.5

Někteří ho milují, jiní nenávidí. Faktem zůstává, že Yasuo se stále často hraje. Jeho pickrate sice není mezi ostatními šampiony tak velký, stále to ale stačí na první místo mezi midaři. Krom třech postav z obrázku hráči často volí Katarinu, Zeda a LeBlanc. Avšak pouze Katarina má nadprůměrný winrate s hodnotou 52,5 %.


Botlane

Nejhranější postavy pro patch 10.5

Situace na botu je, co se týče winratu a pickratu, lehce zvláštní. Ačkoliv se často setkáte s Ezrealem a Kai’Sou, jejich winrate nepatří k nejlepším. Krom Miss Fortune je tak dobrou volbou až Caitlyn (50,33% winrate) a Vayne (51,48% winrate). Obě postavy mají o více jak 5 % menší pickrate jak nehranější adc.


Support

Nejhranější postavy pro patch 10.5

Ani po letech od vydání neztratil Thresh popularitu. Stále se řadí k nejhranějším postavám. Na druhém místě máme Sennu, která se stále těší dobrému winratu. Krom třetího Nautiluse lidi rádi berou i šampiony zaměřené na heal a poke, jako Yuumi a Nami. Tyto dvě postavy sice mají stejný pickrate, ale dělí je 4 % winratu (48,15% WR u Yuumi a 52.57% WR u Nami).

V příštím týdnu nás čeká Patch 10.6 a my se opět podíváme na nejlepší šampiony.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama