Nejhranější postavy pro patch 10.4
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejhranější postavy pro patch 10.4

Nejhranější postavy pro patch 10.4

Reibl

Reibl

1. 3. 2020 15:00

Které šampiony hráči nejčastěji volí do SoloQ?

Reklama

Nejnovější patch 10.4 je s námi už přes týden. Dnes se podíváme, které postavy hráči nejčastěji berou na jednotlivé linky v SoloQ. Náš výběr má následující kritéria:

  • Platinum+, SoloQ, Patch 10.4
  • Nejvyšší pickrate
  • Zdroj dat: u.gg

Top

Nejhranější postavy pro patch 10.4

Na horní lince nalezneme nejčastěji Ornna. Můžou za to nejen jeho vylepšení předmětů z pasivky, ale i jeho aktuální síla schopností. Výše zmíněná trojice má zároveň dobrý winrate nad 51 %. Co se týče šampionů, kteří kupují AP předměty, nalezneme na čtvrté příčce Mordekaisera (10,5% pickrate). Z často vybíraných postav má slušný winrate ještě Garen (52,37% winrate).


Jungle

Nejhranější postavy pro patch 10.4

Ověřenou volbou v jungli je Lee Sin. Ani v tomto patchi tomu není jinak. Jeho winrate je však o něco horší, než u ostatních často pickovaných postav. Úvodní fázi hry můžete ovlivnit i s Elise, která s velikým odstupem obsadila druhé místo. Z dalších postav můžeme jmenovat Ekka, Zaca a Mastera Yi. Všichni tři mají krom srovnatelného pickratu i nad 50% winrate.


Mid

Nejhranější postavy pro patch 10.4

Nejvíc různorodá role v globálním měřítku je mid. Pouze Yasuo má nad 10 % pickrate. Lépe ale uděláte, pokud si vezmete další šampiony v pořadí, Dianu a Katarinu. Obě se pyšní více jak 52% winratem. Hráči často zkoušejí i Sylase, ale jeho winrate okolo 48,5 % je dost podprůměrný. Dobrou volbou pro scaling kompozici může být například Kassadin s 51,55% winratem.


Bot

Nejhranější postavy pro patch 10.4

Ezreal je opět v metě. Jeho buff na attack speed a možnost brát Lethal Tempo runu ho vynesl na vrchol, co se pickratu týče. Winrate ale pokulhává a zde vám lépe poslouží Miss Fortune. Často slaví úspěch například i Vayne. Její winrate je slušných 51,66 % při 13,3% pickratu. Zajímavostí je velká priorita u Kai’Sy a Aphelia. Oba mají přes 12% pickrate, přitom winrate je dost špatný (46,77 % a 47,76 %).


Support

Nejhranější postavy pro patch 10.4

Nakonec supporti. V podpůrné roli dominuje v oblasti pickratu Thresh. Krom Senny a Nautiluse můžete volit ještě mezi Nami a Blitzcrankem. Oba mají pickrate okolo 12 % a winrate přes 52,2 %.

Za týden se podíváme na nový patch a nejlepší postavy dle winratu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama