Nejhranější postavy pro patch 10.20
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejhranější postavy pro patch 10.20

Nejhranější postavy pro patch 10.20

Reibl

Reibl

11. 10. 2020 12:30

Jaké postavy se nejčastěji hrají v SoloQ?

Reklama

Nejnovější patch 10.20 je s námi už přes týden. Dnes se podíváme, které postavy hráči nejčastěji berou na jednotlivé linky v SoloQ. Náš výběr má následující kritéria:

  • Platinum+, SoloQ, Patch 10.20
  • Nejvyšší pickrate
  • Zdroj dat: u.gg

Toplane

Nejhranější postavy pro patch 10.20

Trojice nejhranějších topařů zůstává beze změny v pořadí. Všichni tři šampioni si ovšem pohoršili s winratem. Camille, Shen i Renekton vyhrávají v procentech méně her. Jde ovšem i o minimální rozdíl oproti minulému patchi. Populárním se opět stává Sett na topu. Splitpusheři Jax a Fiora rovněž září.


Jungle

Nejhranější postavy pro patch 10.20

Mezi linkami rovněž nalezneme převážně stejné postavy. Mezi nejhranější i nadále patří Lee Sin, Graves a Hecarim. Poslední dva si pozice vyměnili. Hecarim stále patří mezi nejúspěšnější šampiony. Špatně na tom není ani Kayn a Kha’Zix, kteří dosahují více než 51% winratu. Na druhou stranu velmi hraná Lilia a Nidalee se potácejí pod 48% winratem.


Midlane

Nejhranější postavy pro patch 10.20

Zed a Yasuo patří stabilně k nejhranějším AD midarům. Mezi ně se vklínila Orianna. Tato šampionka exceluje nejen v týmových soubojích, ale i při kontrolování území. Yone tak spadl ze třetí příčky na čtvrtou a následuje ho s těsným odstupem Sylas. Lucian, kterého můžeme často spatřit na Worlds, dosahuje 7,9% pickratu, ale za slabého 46,6% winratu.


Botlane

Nejhranější postavy pro patch 10.20

Ezreal se nejspíše zařadí mezi nejhranější marksmany celé sezóny a změní to jedině rework předmětů. Drží si totiž 28% pickrate a s odstupem ho nalezneme před Jhinem, Ashe, Caitlyn i Samirou. Nová šampionka obsadila 5. pozici a její winrate 51,23 % rozhodně není špatný.


Support

Nejhranější postavy pro patch 10.20

Thresh uhájil titul nejhranějšího supporta a opět se tomu tak stalo na úkor Lulu. Třetí místo po Yuumi převzala Leona. Tank supporti tak vládnou a dokazuje to i Nautilus na šesté příčce. Zajímavostí je jistě Pantheon na páté pozici. Jeho síla tkví především v mobilitě pomocí ultimátky a burstu v kombinaci se stunem. Krom soloQ ho můžeme často potkat i na světovém šampionátu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama