Nejhranější postavy pro patch 10.12
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejhranější postavy pro patch 10.12

Nejhranější postavy pro patch 10.12

Reibl

Reibl

21. 6. 2020 14:00

Jaké postavy hráči nejčastěji volí v posledním patchi?

Reklama

Nejnovější patch 10.12 je s námi už přes týden. Dnes se podíváme, které postavy hráči nejčastěji berou na jednotlivé linky v SoloQ. Náš výběr má následující kritéria:

  • Platinum+, SoloQ, Patch 10.12
  • Nejvyšší pickrate
  • Zdroj dat: u.gg

Toplane

Nejhranější postavy pro patch 10.12

Na topu se stále hraje větší množství postav. Nejvyšší pickrate proto nedosahuje ani 10 %. K této hodnotě se nejvíce přiblížil Darius, následovaný Jaxem. Pokud v týmu potřebujete AP postavu, můžete zvolit tradičně Mordekaisera. V těsném závěsu nalezneme Renektona, Aatroxe a Garena. Všeobecně se tedy na topu nejvíce vyskytují bruiseři.


Jungle

Nejhranější postavy pro patch 10.12

S Lee Sinem lze dost ovlivnit úvodní fázi hry, přesto tento jungler již několik patchů dosahuje podprůměrného winratu. Lépe uděláte při zvolení Kayna i Gravese, kterým se vede o poználí lépe. Lee Sin je ve výsledku jediným hraným junglerem s menším, jak 50% winratem. Více se daří Ekkovi, Zacovi i Elise. Mimořádně dobře je na tom i Fiddlesticks s 52% winratem.


Midlane

Nejhranější postavy pro patch 10.12

Yasuo si stále drží pozici nejhranějšího midaře. Zed i Syndra jsou mu ale v patách. Yasuo se navíc může pyšnit vysokým banratem. Často na midu uvidíte i například Twisted Fata, Kassadina a Katarinu, která dosahuje slušného 52% winratu. Katarina je díky tomu nejlepším hraným midařem z našich statistik.


Botlane

Nejhranější postavy pro patch 10.12

Ezreal i Kai’Sa patří již několik patchů mezi nejhranější ADC. Tuto dvojici často doplňuje například Vayne, Caitlyn, Miss Fortune. Nyní je to ovšem Aphelios. Tento šampion je velice všestranný a silný, ačkoliv mu chybí například jakýkoliv dash. V nebezpečí se tak často musí spoléhat na svého supporta.


Support

Nejhranější postavy pro patch 10.12

Aphelios je mimo jiné silný i díky supportům, kteří jsou nyní v oblibě. Jak Thresh, tak Lulu mohou tohoto šampiona dostatečně ochránit. Do grafiky se nám opět dostala Senna, která vystřídala Yuumi. Zřejmě za to může fakt, že Yuumi je zabanovaná v 64 % her. Jde o největší banrate v rámci divizí od platiny výš. Až za touto kočičí šampionkou se nachází například Nautilus a Karma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama