Nejen Sjokz, ale i Caedrel a Capitan Flowers se MSI nezúčastní
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Nejen Sjokz, ale i Caedrel a Capitan Flowers se MSI nezúčastní

Nejen Sjokz, ale i Caedrel a Capitan Flowers se MSI nezúčastní

Reibl

Reibl

1. 5. 2022 12:00

Bude anglické vysílání bez dalších hvězd?

Reklama

Letošní MSI by mohlo být s ohledem na vysílací tým nejchudší za poslední roky. Svoji účast už odřekla uvaděčka Sjokz, která se plně soustředí na souběžně pořádaný Major v rodné Belgii. Nyní přišla zpráva od dvou komentátorů, kteří se rovněž musejí omluvit.

S kratším vyjádřením přišel bývalý profesionální hráč a nyní analytik a komentátor Caedrel. Ten se na MSI neukáže z osobních důvodů. Podle jeho slov nešlo o jednoduché rozhodnutí, které ovšem Riot chápe. Zároveň Caedrel nebude ani aktivní na sociálních sítích a pozastavuje své populární streamy. Lze se tedy domnívat, že je situace relativně vážná.

Dalším jménem, které na soupisce vysílacího týmu bude chybět je americký komentátor Captain Flowers. Ten odmítl účast kvůli faktu, že se celá produkce anglického vysílání musí přesunout do Berlína. Pro Flowerse, ale i ostatní z LCS, to znamená cestovat do Německa a stejnak komentovat turnaji v Koreji na dálku. Pro Flowerse a hosty z LCS to znamená náročnou cestu a fakt, že stejnak nebudou na místě konání turnaje.

Riot anglickou část vysílání nepřesouval na místo dějiště i před Covidem. Za příklad si můžeme vzít Worlds 2018, kdy se vysílalo (kromě finále) čistě z amerického LCS studia. Berlínské prostory byly v té době v rekonstrukci.

Flowers bude vystupovat v oficiální minisérii o MSI spolu s Perkzem a Ovilee May. Zůstane ovšem v USA. Riot dále sdílel informace, že v Koreji povolí médiím přítomnost přímo na místě konání, ovšem bez fyzického kontaktu s hráči.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama