Neeko se po reworku bude moct proměnit v miniony, rostliny na mapě nebo třeba Teemovy houby
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Neeko se po reworku bude moct proměnit v miniony, rostliny na mapě nebo třeba Teemovy houby

Neeko se po reworku bude moct proměnit v miniony, rostliny na mapě nebo třeba Teemovy houby

Giry

Giry

10. 1. 2023 09:00

Riot zveřejnil video s mid-scope reworky. V něm prozradil i plány pro Neeko.

Reklama

Ve včerejším videu o plánech na tento rok jsme se dozvěděli, že se Riot bude letos soustředit na menší reworky. Souběžně s tím ale vyšla i další tři videa a v jednom z nich se rozpovídali tři vývojáři o tzv. mid-scope aktualizacích.

Nejprve vysvětlili rozdíl, mezi těmito menšími reworky (např. Syndra, Taliyah) a VGU – visual gameplay update reworky (např Volibear, Udyr), které zcela změní šampiona.

Následně trojice probírala téma, jak Riot vybírá šampiony na mid-scope reworky a co můžou hráči v nejbližší budoucnosti očekávat. Ale tu nejzajímavější informaci ukázali vývojáři na konci videa. Přiblížili, jak bude vypadat chystaný rework Neeko.

I když je většina jejích přepracovaných schopností stále utajovaná, ve videu nám Riot ukázal její novou pasivku. Ta vám dovolí se kromě šampionů převtělit do mnoha dalších elementů, které ve hře potkáte. Hráči Neeko se tak budou moci převléknout za jednu z rostlin na mapě, za wardy, za miniony, za monstrua v jungli nebo třeba za Teemovu houbu (čas videa s ukázkou 6:35).

Zatím nevíme, kdy se přepracovaná Neeko dostane do hry. Ani vývojáři ve videu datum zveřejnění nijak nespecifikovali, zminili jen, že novinky přijdou “brzy”.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama