[Návrh šampiona] Batole a rybář
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek [Návrh šampiona] Batole a rybář

[Návrh šampiona] Batole a rybář

Little Panda

Little Panda

27. 3. 2020 17:00

Nejnovější porce návrhů šampionů od fanoušků hry.

Reklama

Už je to delší dobu, co jsme Vám na Tryhardu přinesli ukázku návrhu šampiona od některého z fanoušků League of Legends. To se dnes ale změní díky americkým autorům Shawn Liu a QiAn Sun, kteří se rozhodli vytvořit vlastní návrh. Pojďme si návrhy více představit.

Eirik – The Youngest Chieftain

[Návrh šampiona] Batole a rybář

Eirik pochází z dílny profesionálního kreslíře pro Epic Games Shawna Liu. Ačkoliv Eirik vypadá na první pohled bezbranně a jeden by si řekl, že by ve hře vypadal komicky, co mu chybí na velikosti a rozumu, zastávají jeho schopnosti. Z Annie si také (téměř) nikdo nedělá srandu i přesto, že je jen malá holka.

[Návrh šampiona] Batole a rybář

Shawn k Eirikovi vymyslel celý příběh, který ve zkratce zní takto: “Eirik je synem náčelníka Freljordského kmene, nebojácného válečníka jménem Bjarke a mocné šamanky jménem Tasia. Jedné noci probudil obyvatele pláč a když vyšli z domovů, uviděli náčelníkův příbytek v plamenech. Nad ním se rozprostíralo obrovské fialové tělo příšery. Ve všem tom chaosu zůstali stál Eirik zabalen do medvědí kůže svých rodičů a okolo něj dvě stínové figury.”

[Návrh šampiona] Batole a rybář

[Návrh šampiona] Batole a rybář

Autor se bohužel nezmiňuje o chlapcových schopnostech a tak je vše jen na vaší fantazii.


Yu – The Sloppy Fisherman

[Návrh šampiona] Batole a rybář

Jako další tu máme studentskou práci od QiAn Suna. I on zpracoval svůj vlastní návrh šampiona, ale naopak si zvolil starce jako předlohu. K práci vytvořil nejen obrázky, ale i příběh, video a 3D model – ZDE.

[Návrh šampiona] Batole a rybář

[Návrh šampiona] Batole a rybář

Příběh tohoto rybáře je o něco rozsáhlejší než ten předchozí, zní přibližně takto: “Yu se narodil do respektované Demacijské rodiny. Ve třinácti letech se přidal do armády, jak nařizovala tradice. Vyhrál mnoho bitev a postupoval v žebříčku stále výše, až se dostal do elitní skupiny a po deseti letech služby byl uznán jako jeden z nejodvážnějších válečníků.

Vše se ale změnilo, když porvé prohrál bitvu. Stalo se tak proti “válečné mašině Noxu” Sionovi. V Yuovi se probudily dlouho potlačované emoce – strach a bolest. Yu se dostal do silných depresí a stále si opakoval, že vždy dělal jen to co mu bylo přikázáno, ale nikdy nechtěl žít ve válce, smrti a neštěstí. Začal mlátit hlavou do země a křičet, že neví kdo je a tudíž není nikdo a může být kýmkoliv. Ten den byl Yu znovuzrozen.”

Ani u tohoto návrhu neznáme žádné podrobnosti ke schopnostem.

Líbil by se vám šampion v podobě batolete nebo starce? A jak se vám líbili tyto návrhy? Své názory pište do komentářů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama