Návrat Carzzyho do MAD Lions? Český marksman zvažuje přestup
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Návrat Carzzyho do MAD Lions? Český marksman zvažuje přestup

Návrat Carzzyho do MAD Lions? Český marksman zvažuje přestup

Reibl

Reibl

2. 11. 2022 17:00

Donutí nevydařená sezóna Carzzyho ke změně týmu?

Reklama

Jeden den, dvě spekulace o návratu hráčů. Po slovinském supportovi Mikyxovi, který by se měl vrátit do G2 Esports, jde o českého hráče Carzzyho. Ten ve Vitality nezažil dobrou sezónu a nyní se spekuluje o jeho návratu do MAD Lions.

Carzzy v “supertýmu” Vitality moc nezářil a v rámci ADC hráčů patřil spíše k průměru. Tým obsazený hvězdami jako Perkz, Selfmade a Alphari se nakonec nekvalifikoval ani na jeden mezinárodní turnaj, v létě tým dokonce zmeškal playoffs. Po dvou titulech v LEC šlo jistě pro Carzzyho o zklamání.

Aktuální situace ve Vitality je taková, že tým podle všeho nemá jisto ohledně výběru marksmana. Carzzyho místo tak není jisté, zároveň ovšem může dojít k prodloužení smlouvy. Stejně na tom je i složení MAD Lions, kde působí Unf0rgiven.

Zdroje pro magazín Jaxon hovoří o tom, že je Carzzy v kontaktu s MAD Lions, nicméně k závazné dohodě ještě nedošlo. Je tedy možné, že se Carzzy vrátí do MAD a Unf0rgiven si bude hledat nový tým. Zároveň zůstává ve hře, že oba marksmani ve svých týmech zůstanou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama