NA LCS pátý týden
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek NA LCS pátý týden

NA LCS pátý týden

Filip Vít

Filip Vít

21. 7. 2018 10:00

Přelomový pátý týden nás čeká i na západnějším kontinentu.

Reklama

Další týden americké LCS je tu. Druhým hracím dnem se letní část přehoupne do druhé poloviny, neboť týmy budou čekat první odvetná utkání.  V tomto článku naleznete, jak si týmy vedly v minulém týdnu.

Pátý týden NA LCS bude zahájen zápasem ve 23:00, kdy semifinalisté jarního splitu opět změří síly. Echo Fox vyzve 100Thieves. Následovat bude souboj C9 a Liquid. Cloud9 je aktuálně na posledním místě a každá výhra je pro ně cenná. Ve čtvrtém týdnu se na scénu vrátil Sneaky. Jeho příchod byl v prvním hracím dnu odměněn vítězstvím, nicméně druhý hrací den C9 opět prohráli a s bilancí 2-6 určitě své fanoušky nepotěší.  První hrací den zakončí ve 03:00 FlyQuest a Clutch Gaming. Oba týmy se nachází ve středu tabulky se stavem 4-4. Výsledek tohoto zápasu tedy určí, kdo se v tabulce posune výše.

Druhý hrací den začíná o dvě hodiny dříve, tedy ve 21:00. Proti sobě se utkají momentálně dva nejslabší celky, které se pohybují na úplném dnu tabulky - C9 a Optic Gaming. O půlnoci na obrazovkách budeme moci spatřit souboj mezi Febivenem a Bjergsenem na midu. Přemožitelé TSM z playoffs jarní části budou opět usilovat o skalp amerického velikána. Posledního klání v pátém týdnu NA LCS se ujmou Golden Guardians a Echo Fox

*poll 19*

Kompletní přehled nadcházejících zápasů naleznete v eSportovém přehledu - v pravém sloupci webových stránek.

TH tip pro první hrací den: Echo Fox vs. 100Thieves - Střetnutí semifinalistů jarního splitu je zárukou dobrého zápasu. Dokážou "lišky" tentokrát pokořit své přemožitele z jara? 

TH tip pro druhý hrací den: Cloud9 vs. Optic Gaming - V prvním zápasu druhého hracího dne se utkají poslední týmy tabulky. C9 se budou chtít vrátit do závodu o playoffs.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama