NA Challenger Series zná dalšího postupujícího
i Zdroj: Tryhard.cz
TFT novinky TeamFight Tactics Článek NA Challenger Series zná dalšího postupujícího

NA Challenger Series zná dalšího postupujícího

Nuuky

Nuuky

24. 6. 2021 06:00

Guubums si bere zlato na NA Challenger Series.

Reklama

Známý hráč a především coach Guubums si ukořistil první místo na třetím turnaji v NA Challenger Series v TFT. Guubumse můžete znát z Twitche a nebo také Twitteru, kde sdílí své herní úspěchy a své podcasty.

TFT Reckoning NA Esports

TFT Reckoning NA Esports se dá rozdělit do pěti hlavních kategoríí, které povedou na světové mistrovství.

NA Challenger Series zná dalšího postupujícího

Challenger Series je rozdělen na čtyři dvoudenní turnaje. V každém z turnajů se utká šestnáct hráčů a každý vítěz turnaje získá výhodu do další postupové části.

Dawnbringer Cup je pro 128 hráčů z nichž dvanáct prvních bude s okamžitou platností kvalifikováno do další části Reckoning Mid-Set Finále. Zatímco hráči, co se umístí třináctí až šestnáctí, dostanou opět výhodu do další části.

Jako třetí tu zde máme Nightbringer Cup, který má obdobný formát jako Dawnbringer Cup s jediným rozdílem. Namísto dvanácti prvních hráčů, kteří se kvalifikují do Reckoning Mid-Set Finále, je jich zde šestnáct.

Na Reckoning Mid-Set Finále se spolu utkají vítězové z Dawnbringer Cupu (12), Nightbringer Cupu (16) a Challenger Series (4). Turnaj potrvá čtyři dny a bude se hrát o 20 000 dolarů. Pokud vám výhra 20 000 dolarů přijde malá, nezoufejte. Čtyři nejlepší se totiž kvalifikují do NA Regionals Finals, díky čemuž se budou moci dostat až na světový šampionát.

Do NA Regionals Finals se také kvalifikuje top deset hráčů ze setu 5 a dva nejlepší ze setu 5.5. Na tomto dvoudenním turnaji se bude hrát o 25 000 dolarů a o šanci se dostat na světové mistrovství v TFT.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama