MSI skupinová fáze - účastníci
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek MSI skupinová fáze - účastníci

MSI skupinová fáze - účastníci

Honza Fremut

Honza Fremut

8. 5. 2017 09:51 8

Již ve středu začínají boje na Mid Season Invitational ve skupinách!

Reklama

Druhý největší turnaj v roce Mid Season Invitational má za sebou dva týdny bojů a tuto středu nás čeká začátek soubojů ve skupinové fázi. Na soupisky a krátké představení týmů se podíváme v tomto článku. 

Evropa - G2 Esports

Top Expect
Jungle Trick
Mid PerkZ
ADC Zven
Support Mithy

Evropskou ligu LCS bude reprezentovat španělská organizace G2 Esports. G2 patří dlouhodobě k evropské špičce, což dokázali již třetím vítězstvím splitu za sebou. Po neúspěchu na minulém světovém šampionátu rozšířila organizace realizační tým o psychologa a asistenta trenéra, což by mělo přinést lepší výsledky na mezinárodních turnajích. Potencionálnímu úspěchu party kolem PerkZe by mělo přispět také to, že si hráči po jarním splitu odpustili již pověstnou dovolenou.  


Severní Amerika - Team SoloMid

Top Hauntzer
Jungle Svenskeren
Mid Bjergsen
ADC WildTurtle
Support Biofrost

Region za velkou louží si účast ve skupinové fázi musel vysloužit v play-in fázi a bylo to velmi nahnuté. Vítěz jarního splitu Team SoloMid bojoval se zástupcem Jihovýchodní Asie týmem GIGABYTE Marines. Po dvou hrách sice TSM prohrávali 0:2 nakonec se, ale podařil americkému týmu neskutečný comeback a vítězstvím 3:2 si zasloužili místo ve skupinové fázi. 


Čína - Team WE 

Top 957
Jungle Condi
Mid Xiye
ADC Mystic
Support Ben

Rychlá, nebezpečná hra s mírnými prvky macro-game díky korejským importům, přesně to vyznačuje LPL, čínskou regionální soutěž. Team WE dokázal překvapivě v play-off LPL porazit celky jako Royal Never Give Up a OMG. Fanoušci si v těchto soubojím užili pořádnou dávku napínavých a specifických teamfightů, které nám Team WE jistě ukáže také na MSI. 


Taiwan - Flash Wolves

Top MMD
Jungle Karsa
Mid Maple
ADC Betty
Support SwordArT

V Taiwanu již dlouhou dobu dominuje pouze jeden celek - Flash Wolves. Parta kolem celosvětově známého supporta SwordArTa se snaží, mimochodem s velkými úspěchy, napodobit korejský styl hry, zaměřený především na macro-game. Přesto, že jejich zápasy často vypadají nudně, je tato hra velmi účinná. Vítěz katowického IEM turnaje a jeden z mála přemožitelů známých SKT si již brousí zuby na další utkání a my se máme na co těšit. 


Jihovýchodní Asie - GIGABYTE Marines

Top Stark
Jungle Levi
Mid Optimus
ADC Slay
Support Archie

O největší překvapení letošních MSI se postarala tato pětice hráčů z Vietnamu. Podceňovaný tým dokázal zatopit TSM a kdyby se nedopustil shotcallovací chyby, mohl se postarat o senzaci. Bohužel se tak nestalo, ovšem v následující bo5 sérii proti tureckým SuperMassive Esports dokázali GIGABYTE Marines dominovat a vybojovali si místo ve skupinové fázi.


Korea - SK Telecom T1 

Top Huni
Jungle Peanut
Mid Faker
ADC Bang
Support Wolf

A nyní to nejlepší nakonec. Celosvětově známá organizace, trojnásobný vítěz světového šampionátu, IEM turnaje v Katowicích a obhajovatel vítězství minulého ročníku Mid Season Invitational, to vše je jihokorejská organizace SK Telecom T1, podporovaná nejznámější telekomunikační společnosti v Korei. Největší favorité a světová jednička přivedla do nové sezóny posily v podobě junglera Peanuta a topaře Huniho, i přes trochu kontroverzní krok se SKT daří a máme se zase na co těšit.  

Skupinová fáze MSI začíná ve středu 10.5. ve 20:00 soubojem G2 proti SKT T1.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama